13.8.14

Με μία ζώνη έδωσε τέλος στη ζωή του ο Ρόμπιν Γουίλιαμς...

Με μία ζώνη έδωσε τέλος στη ζωή του ο Ρόμπιν ΓουίλιαμςΜε βρόχο τη ζώνη του ο διάσημος ηθοποιός, Ρόμπιν Γουίλιαμς, επέλεξε να ρίξει τους τίτλους τέλους στη ζωή του τη Δευτέρα, όπως ανακοίνωσαν επισήμως οι Αρχές.

Ολόκληρος ο κόσμος του αποτίει φόρο τιμής, ενώ οι...
συγκλονισμένοι φίλοι και συγγενείς του ψάχνουν απαντήσεις για το λόγο που ο κωμικός θρύλος έγραψε τον τραγικό επίλογο.

Η επίσημη ανακοίνωση που ήρθε από τα χείλη του υπαρχηγού της αστυνομίας του Μαρίν, στρατηγός Κιθ Μπόιντ, ο οποίος είπε ότι ο 63χρονος Γουίλιαμς απαγχονίστηκε χρησιμοποιώντας τη ζώνη του από πόρτα του υπνοδωματίου του στο σπίτι του στην Καλιφόρνια, αργά το βράδυ της Κυριακής (τοπική ώρα) και λίγο πριν από το μεσημέρι της Δευτέρας τον εντόπισε ο βοηθός του νεκρό.
Ο ίδιος δεν επιβεβαίωσε, ούτε απέρριψε αν ο Γουίλιαμς άφησε πίσω του κάποιο σημείωμα, τονίζοντας ότι οι επιθεωρητές θα ανακοινώσουν αν υπάρχει ή όχι γράμμα αργότερα.
Η ιατροδικαστική έρευνα «αποκάλυψε ότι έψαχνε θεραπεία για την κατάθλιψη», συνέχισε ο στρατηγός, στις δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους.

«Εδινε μάχη εδώ και καιρό με την κατάθλιψη. Είναι μία τραγική και ξαφνική απώλεια», δήλωσε στα μέσα ενημέρωσης η εκπρόσωπός του Μάρα Μπουξμπάουμ.

Η νεκροψία που ολοκληρώθηκε το πρωί της Τρίτης έδειξε ότι «δεν υπήρχαν σημάδια πάλης ή φυσικής αντίστασης, κάτι που σημαίνει ότι ο θάνατός του ήταν αυτοκτονία», πρόσθεσε ο Μπόιντ.
Ο προσωπικός βοηθός του Γουίλιαμς τον βρήκε «ντυμένο σε καθιστή θέση, χωρίς τις αισθήσεις του και με μία ζώνη σφιγμένη γύρω από το λαιμό του και με το άλλο άκρο της εγκλωβισμένο ανάμεσα στην κλειστή πόρτα της ντουλάπας και στο πλαίσιο της πόρτας», περιέγραψε.
«Ο αριστερός του καρπός είχε εκδορές. Κοντά στο σώμα του βρέθηκε ένας σουγιάς και κόκκινο υλικό μαζί με ξεραμένο αίμα πάνω στο μαχαίρι», συνέχισε, τονίζοντας ότι θα γίνουν εργαστηριακές εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν η άλλη ουσία είναι αίμα (στοιχείο που συνηγορεί στο ότι πιθανώς έκοψε και τις φλέβες του).

Τελευταία φορά ζωντανό είδε τον Ρόμπιν Γουίλιαμς η σύζυγός του στις 10 το βράδυ της Κυριακής, όταν πήγε για ύπνο. Στη συνέχεια πήγε κι εκείνος στο δωμάτιο (σσ. όπου βρέθηκε νεκρός) σε άγνωστη ώρα. Η σύζυγός του έφυγε από το σπίτι περίπου στις 10.30 το πρωί της Δευτέρας, νομίζοντας ότι ακόμη κοιμάται. Ο βοηθός του, ανήσυχος γιατί δεν απαντούσε στα χτυπήματα της πόρτας του, μπήκε στο δωμάτιο και τον βρήκε νεκρό περίπου στις 11.45 το βράδυ», τόνισε ο Μπόιντ.
Οπως πρόσθεσε θα χρειαστούν κάποιες εβδομάδες για να ολοκληρωθούν οι τοξικολογικές εξετάσεις και να διαπιστωθεί αν ο Γουίλιαμς ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ή αλκοόλ όταν πέθανε.
Σημειώνεται ότι κατά το παρελθόν ο ηθοποιός είχε εισαχθεί σε κλινική αποτοξίνωσης δύο φορές, συμπεριλαμβανομένης μίας και φέτος το καλοκαίρι, ενώ είχε υποβληθεί σε εγχείριση καρδιάς το 2009...
ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: