4.8.14

Θύμα τροχαίου, ο μεγαλέμπορος παιχνιδιών Ζαχαριάς...

Θύμα τροχαίου ο μεγαλέμπορος παιχνιδιών Αλέξανδρος Ζαχαριάς -Καρφώθηκε με μια κόκκινη Ferrari στα προστατευτικά κιγκλιδώματα [εικόνα]
Καρφώθηκε με μια κόκκινη Ferrari στα προστατευτικά κιγκλιδώματα (ΦΩΤΟ)...
Το χάρο με τα μάτια του είδε χθες τα ξημερώματα ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Ζαχαριάς, γνωστός για τα καταστήματα εμπορίας παιχνιδιών, ο οποίος οδηγώντας μια Ferrari κόκκινου χρώματος, ενεπλάκη σε καραμπόλα τριών αυτοκινήτων.
Το ...
τροχαίο σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Αγίων Σαράντα στην Εκάλη. Ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς, επέστρεφε σπίτι του μαζί με τον 17χρονο γιο του όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία η κόκκινη Ferrari καρφώθηκε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα ενώ προσπαθούσε να αποφύγει δύο αυτοκίνητα που ήδη είχαν συγκρουστεί.

Ο ίδιος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με θλαστικά τραύματα στο κεφάλι ενώ και οι δύο επιβαίνοντες στο Smart, τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός».
Μιλώντας στο zougla.gr, o Αλέξανδρος Ζαχαριάς ανέφερε ότι δεν ήταν στο αντίθετο ρεύμα και ότι, όταν είδε τα οχήματα μπροστά του, «έκοψε» το τιμόνι και «κάρφωσε» τη Ferrari στα κάγκελα.
«Θυσίασα τα υλικά αγαθά. Για μένα δεν μετράνε, όση αξία κι αν έχουν. Πέταξα το Ι.Χ. για να αποφύγω τα οχήματα που ήταν μπροστά μου» λέει ο ίδιος. «Σέβομαι τους συνανθρώπους μου. Το κοντέρ του αυτοκινήτου μου γράφει 20.000 χιλιόμετρα σε 10 χρόνια, δεν το κυκλοφορώ για να πουλήσω εφέ. Συμβαίνουν αυτά (σ.σ.: τροχαίο), δεν ξέρουμε ακόμη ποιος ευθύνεται» .

Φωτογραφία: zougla.gr

 iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: