1.8.14

Ο Σαμαράς έσωσε και την Αργεντινή!...

samaras
Δεν ισχύει η χρεοκοπία!...
Σώθηκε τελικά η Αργεντινή από τη δεύτερη χρεοκοπία, με εντολή Σαμαρά. Ό,τι διαβάζετε, βλέπετε ή ακούτε από το πρωί για νέα χρεοκοπία της νοτιοαμερικάνικης χώρας, ξεχάστε τα.
Εδώ είναι τα...
έκτακτα νέα. Πράγματι η Αργεντινή δεν συμφώνησε με τους «γύπες των τραπεζών» και χρεοκόπησε. Για δύο ώρες, όμως, μόνο. Γιατί ο Αντώνης Σαμαράς συγκινήθηκε από το δράμα στη νοτιοαμερικάνικη χώρα και εκμεταλλευόμενος τις γνωριμίες του στο ΔΝΤ, κατάφερε να αναστείλει τη χρεοκοπία και να ξαναρχίσουν νέες συζητήσεις.
Ο πρωθυπουργός μίλησε με την κ. Λαγκάρντ, η οποία συγκινημένη από την παραπομπή Παπακωνσταντίνου έκανε αυτό που ήθελε ο πρωθυπουργός μας.
Το νέο έγινε βέβαια γνωστό στην Αργεντινή και στο Μπουένος Άιρες έγιναν μεγάλες διαδηλώσεις υπέρ Σαμαρά, Σοφίας Βούλτεψη και Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου και κατά Χαρούλας Αλεξίου και καθαριστριών.
Ο Αλέξης Τσίπρας, αναίσθητος για το δράμα της Αργεντινής, κάνει τα μπάνια του στη Σέριφο και παραλίγο να τον πνίξει ο Λαφαζάνης με πατητή.
Ευχαριστήριο τηλεγράφημα για τη σωτηρία έστειλαν πριν από λίγο στον Έλληνα πρωθυπουργό ο Μέσι, ο Μαραντόνα και ο Ντι Μαρία.

Λάκης Μπέλλος (efsyn.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: