18.8.14

Αύριο η δίκη του 55χρονου ...

gata fymaytiosi anthropoi

...που σκότωσε τη γάτα στον Άγιο Αιδηψού...
Από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Χαλκίδας θα δικαστεί αύριο Τρίτη 19 Αυγούστου στις 13:00 ο 55χρονος άνδρας που συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου γιατί μέσα στο καφενείο του στο χωριό Άγιος Αιδηψού στην Εύβοια κοπάνησε βίαια και...
επανειλημμένα και πιθανότατα θανάτωσε μια γάτα μπροστά στα μάτια των τουριστών! Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο οποίος του έδωσε τριήμερη προθεσμία και τον άφησε ελεύθερο.
Το σώμα του ζώου, που θεωρείται νεκρό, δεν εντοπίστηκε. Η Αστυνομία και οι αυτόπτες μάρτυρες βρήκαν μόνο την κούτα, στην οποία είχε μπει το ζώο για να σωθεί και τα ξύλα με τα αίματα.
Το Φιλοζωικό Σωματείο Βόρειας Εύβοιας «Ήρα» απευθύνει κάλεσμα σε φιλόζωους και συλλόγους ώστε να παραστούν στη δίκη αυτού του «καθάρματος» όπως συγκεκριμένα αναφέρει σε ανακοίνωση του.
Η «Ήρα» τονίζει: «Στην Χαλκίδα σας χρειαζόμαστε δίπλα μας συνοδοιπόρους στο έργο μας κατά της κακοποίησης των ζώων. Είναι σημαντική η δυναμική παρουσία των φιλόζωων σε αυτή την δίκη. Πρέπει να σταματήσει η δυσφήμηση του πανέμορφου νησιού από τις αποτρόπαιες πράξεις μερικών καθαρμάτων».
Τρεις αυτόπτες μάρτυρες και η πρόεδρος της «Ήρας» θα καταθέσουν και θα ζητήσουν την παραδειγματική τιμωρία του δολοφόνου του ζώου. Θυμίζουμε ότι το πτώμα της γάτας δεν βρέθηκε γιατί ο δράστης είχε το χρόνο να το εξαφανίσει και δεν αποκάλυψε στις αρχές που το πέταξε.
Διαβάστε περισσότερα στο www.zoosos.gr 

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: