20.7.14

Η αποκάλυψη Σεφερλή άναψε φωτιές στο MEGA...

Σεφερλής - Λασκαράκη
Σε πολύ δύσκολη θέση λέγεται ότι έφερε ο Μάρκος Σεφερλής την διεύθυνση προγράμματος του Mega αποκαλύπτοντας σε τηλεοπτική εκπομπή ότι έχει ...
δεχθεί πρόταση από το μεγάλο κανάλι για την παρουσίαση του «Πρωινού mou» από την επόμενη σεζόν. Και αυτό διότι – εκτός όλων των άλλων προβλημάτων που προέκυψαν ξαφνικά για τα στελέχη του σταθμού, το σημαντικότερο είναι, ότι δεν είχαν προλάβει να ενημερώσουν τους μετόχους, όπως έχουν απαιτήσει να συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις!
Η εμφάνιση όμως του κωμικού καλλιτέχνη την περασμένη Τετάρτη σε εκπομπή του καναλιού «Ε» και η πρωτοβουλία του να αποκαλύψει σχεδόν στις λεπτομέρειές του τις συζητήσεις που έχει με το Mega για το πρωινό, αλλά και για βραδινή εκπομπή, έφερε τα πάνω κάτω, αφού η είδηση έκανε το γύρο του Διαδικτύου!
Ωστόσο, επί της ουσίας ο Μάρκος Σεφερλής είναι η πρόταση που θα υποβάλλει η διεύθυνση προγράμματος του καναλιού στο ΔΣ της εταιρίας προς έγκριση, ενώ αν απορριφθεί εναλλακτικά θα προτείνει την ανάληψη της παρουσίασης της πρωινής εκπομπής από την ηθοποιό Βάσω Λασκαράκη!
Πηγή: εφημερίδα «ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ»

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: