11.7.14

Και η ΝΕΡΙΤ υπέγραψε τη “συμφωνία-σκάνδαλο” για το Champions League!...




«Η συμφωνία σκάνδαλο της αμαρτωλής ΕΡΤ με την TEAM για το Champions League» όπως είχε καταγγελθεί από τη ΝΔ, υλοποιείται από την «ανάμαρτητη» ΝΕΡΙΤ.
Η διοίκηση της ΝΕΡΙΤ, με απόφασή του...
ΔΣ αποφάσισε να διαθέσει το ποσό των 10,2 εκατ. ευρώ το επόμενο τηλεοπτικό έτος (2014-15) για να πληρωθεί η ΤΕΑΜ για να δείξει για τρίτη και τελευταία(;) χρονιά, τους αγώνες του Champions League.



Πρόκειται για την πλήρη αποδοχή της συμφωνίας που έκανε η διοίκηση των Στέλιου Στεφάνου και Λάμπη Ταγματάρχη το 2011 με τη TEAM, προκειμενου η ΕΡΤ να μεταδώσει τους αγώνες του Champions League την 3ετία, 2012-15. Τόσο η ΔΤ, που τελούσε υπό τον απόλυτο έλεγχο του υπουργείου Οικονομικών, με επικεφαλής το Γκίκα Μάναλη, όσο και η ΝΕΡΙΤ που είναι ο διάδοχος φορέας της ΕΡΤ, υπό τον καθηγητή Αντώνη Μακρυδημήτρη, εκτελούν τη σύμβαση της ΕΡΤ με την ΤΕΑΜ. Aν και η συμφωνία που υπέγραψε το 2011 ήταν κατά 20% φθηνότερη σε σχέση με εκείνη της περιόδου του Χρήστου Παναγόπουλου, ο Σίμος Κεδίκογλου, ως βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης από κοινού με τα ιδιωτικά κανάλια, είχαν καταγγείλει τη σύμβαση. Σε βάρος της διοίκησης της ΕΡΤ (Στεφάνου-Ταγματάρχης) κατέθεσαν τότε εκτός από το μετέπειτα υφυπουργό, που έκλεισε τον κρατικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα, το Mega, ο ΑΝΤ1, ο ΣΚΑΪ και ο ΟΤΕ, και υπέρ μόνο η Nova. Τελικά, το Συμβούλιο Εφετών εξέδωσε βούλευμα απαλάσσοντας τη διοίκηση της ΕΡΤ, όμως η υπόθεση αυτή αποτέλεσε την αφορμή για το λουκέτο στην εταιρεία στο ποίο προχώρησε η συγκυβέρνηση…

typologies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: