24.7.14

Συνεχίζουν απτόητοι το … έργο τους...

Δεν τους σταματά τίποτα!

Δεν λογαριάζουν τίποτα, η μάλλον, λογαριάζουν τα  μπράβο που θα εισπράξουν από τα αφεντικά τους.

Μπράβο για την απόγνωση που δίνουν στον κόσμο, μπράβο για...
τα «κέρδη» που θα έχουν οι συνεταίροι των όποιων «κυβερνήσεων»…. Έλληνες και ξένοι.

Οι λεηλάτες της ζωής μας μέσα στα ακριβά κοστούμια τους αποφασίζουν και
επικυρώνουν καθημερινά την θανατική καταδίκη του κοσμάκη.

Ο λόγος βέβαια για το περιβόητο «πλαφόν» στην συνταγογραφηση, και συγκεκριμένα για τα φάρμακα της σκλήρυνσης κατά πλάκας (όχι πως δεν έχει και άλλες χρόνιες παθήσεις στις οποίες αυτό το γελοίο μέτρο δημιουργεί πλέον τεράστια προβλήματα).

Το «παιχνίδι» πάει πολύ μακριά, πολύ «βαθιά», χρόνια ολόκληρα (για να μην ξεχνιόμαστε) στα τρελά πάρτι εκατομμυρίων στο χώρο της υγείας, ιδιαίτερα στα φάρμακα. Τα κοράκια οι φαρμακοβιομήχανοι, και οι συνεργάτες τους, θησαύριζαν και θησαυρίζουν στις πλάτες των ασθενών, και ΤΩΡΑ, λόγο κρίσης και καλά, θα θησαυρίσουν ακόμα περισσότερο αφού τα όποια «πλαφόν» θα υποχρεώσουν όσους ασθενείς έχουν τη δυνατότητα (που δεν είναι και πολλοί) να ακουμπούν «ζεστό χρήμα» ακόμα και το 100% της τιμής προκειμένου να αγοράσουν τα φάρμακα τους, να μην πεθάνουν.

Οι υπόλοιποι που δεν έχουν τη δυνατότητα;

Αφήνω εσάς φίλοι μου να απαντήσετε.

Είπα πως δεν θα σταματήσω να φωνάζω, δεν θα σταματήσω να φέρνω στο φως τους προβληματισμούς και τις αγωνίες των χρόνια πασχόντων για να μαθαίνει όλος ο κόσμος και να βλέπει , να ξέρει ποιοι θα  ευθύνονταιγια την επιδείνωση της υγείας ή ακόμα και για τον θάνατο του φίλου, του γνωστού, του συγγενή, του γείτονα τους….

Διαβάστε τι γίνεται σχετικά με το… «πλαφόν» μια από τις εκατοντάδες μαρτυρίες, ασθενών.

«αγαπημένοι φίλοι καλησπέρα σας ελπίζω να είσαστε όλοι καλά επανέρχομαι στο πλαφόν για τα φάρμακα γιατί σήμερα πήγα να γράψω φάρμακα της μητέρας μου σε έναν γενικό γιατρό και στη συζήτηση που κάναμε για το πλαφόν και για την πάθηση μας το μόνο που μου απάντησε είναι βγείτε να διαμαρτυρηθείτε να εξαιρεθείτε ο νόμος ήδη έχει ψηφιστεί και έχει περάσει στο φεκ ας σκεφτούμε ο καθένας μας τι μας περιμένει από εδω και τώρα και ας αναλογιστούμε τις ευθύνες μας»

Και τώρα, μια δυο απαντήσεις άλλων ασθενών……

«Δεν ξέρουμε από που θα μας έρθει κάθε μέρα και κάτι καινούριο το κέρατο μου δλδ πόση ηλιθιότητα χωράει στο κεφάλι αυτών που τα βγάζουν!

Δεν είναι ηλιθιότητα....είναι σχέδιο εξόντωσης .

ΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΑ? ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙ? ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΣ ΠΟΥΜΕ? ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΟ ΡΕΜΠΙΦ 44 ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΟΥΤΙ 800ΕΥΡΩ...ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ? ΔΩΣΕ 25%?..»

Πως σας φάνηκε αδέλφια;

Μην αδιαφορείτε επειδή δεν έχετε κάποια τέτοια πάθηση, το «μέτρο» αφορά ολα τα φάρμακα. Μια ζωή ο κόσμος πλήρωνε στα «ταμεία» για να έχει ασφάλεια, για να έχει φάρμακα, περίθαλψη, να μην πεθάνει.

Ουσιαστικά, όλα όσα πλήρωσε και πληρώνει ακόμα πήγαν στις τσέπες λωποδυτών , και ας βγει κάποιος να πει το αντίθετο. Πόσα χρόνια, πόσες ανθρώπινες ζωές πήγαν χαμένες στο βωμό του κέρδους, πόσοι επιχειρηματίες έγιναν πλουσιότεροι από τις αρρώστιες μας….

όλα είναι παιχνίδι κέρδους αλλά (το επαναλαμβάνω) και δολοφονία εν ψυχρώ.

Τα ταίριαξαν καλά και πέτυχε το σχέδιο τους.

Αδέλφια Μην τους αφήσετε να μας εξοντώσουν,να μας σβήσουν σαν λαό.

Πάρτε το χαμπάρι,μας λιγοστεύουν.

ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ...
Βασίλης Τσούγκαρης μέσω greki-gr.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: