14.7.14

Ο Μίλερ,η ρεπόρτερ και...το Χρυσό Παπούτσι...

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Μίλερ προσέβαλε μια Κολομβιανή ρεπόρτερΟ Μίλερ προσέβαλε μια Κολομβιανή ρεπόρτερ (BINTEO)!...


Ο Τόμας Μίλερ έδειξε και σε αυτό το Μουντιάλ ότι είναι ένας σπουδαίος παίκτης, όμως δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για το χαρακτήρα του. Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός έβρισε με το χειρότερο τρόπο μια Κολομβιανή ρεπόρτερ, η οποία...
έκανε το… λάθος να τον ρωτήσει στη μεικτή ζώνη λίγα λεπτά μετά τη κατάκτηση του Μουντιάλ από τη νασιονάλμανσαφτ, για το πώς νιώθει που ήρθε δεύτερος στη μάχη των σκόρερ πίσω από τον συμπατριώτη της Χάμες Ροντρίγκες.

"Πρέπει να μιλήσεις βαυαρικά",  είπε ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ, ο οποίος ήταν μαζί με τον Μίλερ, απευθυνόμενος στη νεαρή ρεπόρτερ.

Εκείνη, όμως ρώτησε στα αγγλικά τον Μίλερ: «Δεν μιλάω βαυαρικά αλλά συγχαρητήρια για το Μουντιάλ. Ήσουν πολύ κοντά στο να αναδειχτείς κορυφαίος σκόρερ του τουρνουά. Πώς αισθάνεσαι;»

Η ερώτηση της έκανε έξαλλο τον παίκτη της Μπάγερν, ο οποίος της απάντησε στα βαυαρικά:"Δεν με ενδιαφέρουν αυτές οι μ@@@@@ιες περί πρώτου σκόρερ στη διοργάνωση. Είμαστε παγκόσμιοι πρωταθλητές! Μπορείτε να χώσετε το Χρυσό Παπούτσι στον κ@@@ σας"...
Δείτε το βίντεο...


toovia.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: