17.7.14

Το ΠΑΣΟΚ συνεχίζει τις διαφοροποιήσεις του...

Ιδιαίτερα προβληματισμένο από τις απαιτήσεις της τρόικας εμφανίζεται το ΠΑΣΟΚ, ενώ ανησυχώντας για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, συνεχίζει τις...
«διαφοροποιήσεις» του από την κυβέρνηση.

Στις 7 το βράδυ σήμερα αντιπροσωπεία της Χαριλάου Τρικούπη θα συναντηθεί με τον υπουργό Επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη, προκειμένου να του θέσει θέματα «διόρθωσης» της κυβερνητικής πολιτικής.

Μεταξύ άλλων, θα επιμείνουν στην πρόταση του ΠΑΣΟΚ για τις δόσεις στα ασφαλιστικά ταμεία και την εφορία, καθώς και την αλλαγή του νόμου περί αξιολόγησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, που θέλει το 15% των δημοσίων υπαλλήλων να αξιολογείται υποχρεωτικά αρνητικά προκειμένου να μπει στη διαθεσιμότητα.

Παράλληλα, θα παρουσιάσει στον υπουργό Επικρατείας την πρόταση Κουτρουμάνη ώστε οι εργαζόμενοι στο δημόσιο ηλικίας γύρω στα 50 που θα απολυθούν μέσω της διαθεσιμότητας να μπορούν με πλασματικά χρόνια να βγουν στη σύνταξη.

Η αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να ενημερώσει τον Δ. Σταμάτη ότι θα καταθέσει τροπολογίες τόσο για το παραπάνω θέμα, όσο και για τις δόσεις στα ασφαλιστικά ταμεία.

Παράλληλα, θα συζητήσει την αξιολόγηση της επίσκεψης της τρόικας και θα ζητήσει από το Μέγαρο Μαξίμου να είναι το ΠΑΣΟΚ πλήρως ενημερωμένο για τις θέσεις που θα υιοθετεί η κυβέρνηση...
real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: