6.7.14

Πώς έφτασαν στο χωρισμό, Κωστόπουλος-Μπαλατσινού...

 Πώς έφτασαν στο χωρισμό Κωστόπουλος-Μπαλατσινού
Οι φήμες για επικείμενο χωρισμό Κωστόπουλου-Μπαλατσινού είχαν ξεκινήσει να βλέπουν το φως της δημοσιότητας μέσα από τις σελίδες του διαδικτύου.
Φήμες που έλεγαν ότι...
το ζευγάρι κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, πρόσθεταν επίσης ότι η απόφαση ήταν κοινή. Ένας ακόμα γάμος τελείωσε με μία λιτή ανακοίνωση που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να περιγράψει καταστάσεις και συναισθήματα.


Οι απειλές για μηνύσεις


Ο Βολιώτης επιχειρηματίας και παρουσιαστής έβγαινε από τα ρούχα του όταν άκουγε τις φήμες αυτές και μάλιστα από τον προσωπικό του ιστότοπο μίλησε με αρκετά σκληρή γλώσσα για όσους έσπευδαν να τον χωρίσουν από τη σύντροφο της ζωής του.

Ο ίδιος ο Κωστόπουλος μάλιστα είχε εκφράσει την πρόθεσή του να κινηθεί αν χρειαστεί και νομικά, σε μία προσπάθεια να προστατέψει την οικογένειά του. Σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα του Star είχε χαρακτηριστικά αναφέρει ότι: «Αυτός πρέπει να παίρνει ληγμένα. Δεν ξέρω τι είδους ναρκωτικά ή αν είναι φαρμακευτικά γιατί ακόμα και σε τέτοιες βλακείες, ακόμα και στο internet, κάνεις ένα τηλέφωνο να διασταυρώσεις τις πληροφορίες σου. Όχι εμένα, ένα γνωστό μου. Αν δεν το κάνεις είσαι ένα κω......δο που θέλει να κάνει ζημιά στη ζωή του άλλου. Αυτό δεν μπορώ να το ανεχτώ».


Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο, ΕΔΩ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: