21.7.14

Κοντά σε Φορτούνη ο Ολυμπιακός!...




BINTEO...
Πολύ κοντά στο να φορέσει (ξανά) την φανέλα του Ολυμπιακού είναι ο Κώστας Φορτούνης.

Ο 21χρονος ταλαντούχος άσος, από το 2011 αγωνίζεται στην Καϊζερσλάουτερν και είναι πολύ κοντά στον επαναπατρισμό του για λογαριασμό της ομάδας του Πειραιά!

Αν και...
το ενδιαφέρον για τον νεαρό μεσοεπιθετικό ήταν μεγάλο από Ελλάδα και εξωτερικό, οι Πρωταθλητές Ελλάδος κινήθηκαν πολύ σωστά και είναι κοντά στο να ντύσουν ξανά στα «ερυθρόλευκα» τον Κώστα Φορτούνη!

Και λέμε την λέξη… ξανά, καθώς ο νεαρός άσος ο οποίος γεννήθηκε στις 16 Οκτωβρίου του 1992 στα Τρίκαλα, από το 2003 έως το 2008 ήταν στις Ακαδημίες των Πειραιωτών!

Αφού από το 2008 έως το 2010 έπαιξε στην ομάδα της γενέτειράς του, τα Τρίκαλα στην συνέχεια έκανε το μεγάλο βήμα και πήγε στον Αστέρα Τρίπολης, με τον οποίο έπαιξε για έναν χρόνο στην Super League και έβγαλε… μάτια!

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, το 2011 και σε ηλικία μόλις 19 ετών να πάρει μεταγραφή για την γερμανική, Καϊζερσλάουτερν με την οποία είχε πάνω από 70 συμμετοχές και συνέχισε να εντυπωσιάζει με τα κατορθώματά του!

Είναι διεθνείς με όλες τις εθνικές ομάδες, ενώ ο Φερνάντο Σάντος τον πήρε μαζί του στο Euro του 2012, όπου έπαιξε και σε δύο ματς με πολύ καλές εμφανίσεις!



woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: