17.7.14

«Κυβέρνηση με μέτωπο έναντι της Ν.Δ.»...

theoxaropoulos-dimar
Σε συνέντευξή του στην «Εφ.Συν.» ο γραμματέας της Κ.Ε. της Δημοκρατικής Αριστεράς εκφράζει επιφυλάξεις σχετικά με το κάλεσμα της Χαριλάου Τρικούπη για ιδρυτικό συνέδριο της «Δημοκρατικής Παράταξης», ενώ ξεκαθαρίζει ότι ...
η ΔΗΜΑΡ δεν ετεροπροσδιορίζεται.
- Πού αποδίδετε τις αποχωρήσεις βουλευτών και στελεχών του τελευταίου διαστήματος; Μήπως είναι ευκαιρία να γίνει το στίγμα σας πιο καθαρό;
Η ΔΗΜΑΡ είναι ένα κόμμα που αποδεδειγμένα έχει δείξει ότι σέβεται τη διαφορετική άποψη. Ταυτόχρονα, υπάρχουν οι συλλογικές αποφάσεις που λαμβάνονται στα όργανα και οι οποίες πρέπει να υπηρετούνται για να υπάρχει κόμμα.
Οι αποχωρήσεις ορισμένων στελεχών και βουλευτών οφείλονται στο ότι, από ένα σημείο και έπειτα, τα στελέχη αυτά δεν μπορούν να υπηρετήσουν αυτές τις συλλογικές αποφάσεις που δημοκρατικά λαμβάνονται.
Οσον αφορά το στίγμα μας, ήταν όντως θολό και το γεγονός αυτό αποτέλεσε μία από τις αιτίες του εκλογικού αποτελέσματος. Ευκαιρία, όμως, για να γίνει το στίγμα πιο καθαρό αποτελεί η αποσαφήνιση της πολιτικής κατεύθυνσης του κόμματος, που έγινε στην τελευταία συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής και κυρίως θα γίνει στο συνέδριο του κόμματος και όχι οι αποχωρήσεις.


πηγη "Εφημερίδα των Συντακτών"

Δεν υπάρχουν σχόλια: