15.7.14

«Ποιος κυβερνά; Ο Σαμαράς ή ο Ντινόπουλος;»...

pagalos24 

Την αντίδραση του Θεόδωρου Πάγκαλου προκάλεσαν οι δηλώσεις του υπουργού Εσωτερικών Αργύρη Ντινόπουλου, ότι «δεν θα υπάρξουν απολύσεις στους ΟΤΑ».

Μιλώντας στον ...
Βήμα FM και αναφερόμενος στις δηλώσεις Ντινόπουλου και το «δώρο» της ΠΟΕ-ΟΤΑ προς τη Ρένα Δούρου, ο κ. Πάγκαλος σημείωσε:

«Άκουσα σήμερα τον κύριο υπουργό Εσωτερικών, τον κ. Ντινόπουλο, ο οποίος ομιλούσε και ήταν πανευτυχής μετά από μια συνάντηση με τους εκπροσώπους της ΠΟΕ-ΟΤΑ. Οι εκπρόσωποι της ΠΟΕ-ΟΤΑ είναι αυτοί που έδωσαν στην κυρία Δούρου ως δώρο μια χειροβομβίδα κρότου λάμψης κι ένα γκλομπ αστυνομικό, το οποίο είναι μια μαλαπέρδα, περίπου πενήντα πόντων, μαύρη. Φαντάζομαι θα πονάει, δεν την έχω δοκιμάσει ποτέ, γιατί εμένα η αστυνομία ήταν σε παλαιότερες εποχές, όπου τα γκλομπ ήταν ξύλινα. Εν πάση περιπτώσει, της το έδωσαν ως δώρο γιατί το αφαίρεσαν από την αστυνομία μετά από μάχη που έδωσαν, επαναστατικού χαρακτήρα, αφού αφόπλισαν κάποιο αστυνομικό. Το έδωσαν λοιπόν στην κυρία Δούρου και χάρηκε πολύ.

Κι εκεί ο κ. Ντινόπουλος τους είπε δύο πράγματα. Ότι όσο είμαι εγώ υπουργός –έβαλε όρο δηλαδή στην πρωθυπουργό– απόλυση στους ΠΟΕ-ΟΤΑ δεν θα γίνει ούτε μια. Δηλαδή είπε στον κ. Σαμαρά πως αν θέλει τον Ντινόπουλο υπουργό, δεν θα κάνεις καμία απόλυση, ακόμη κι αν αυτή επιβάλλεται. Άρα, εκεί μεταρρύθμιση δεν γίνεται, του είπε του πρωθυπουργού. Και γύρισε ξαφνικά και γάβγισε προς το μικρόφωνο, διότι μάτωσε η τοπική αυτοδιοίκηση και δεν θα ξαναματώσει. Τι θα πει αυτό; Ο κ. Ντινόπουλος είναι εκπρόσωπος της τοπικής αυτοδιοίκησης (έχει υπάρξει δήμαρχος). Κι επειδή δηλαδή έχει υπάρχει συνεχίζει να είναι;» διερωτήθηκε ο κ. Πάγκαλος.

«Ο λαός πρέπει να ξέρει: κυβερνά ο Σαμαράς ή ο Ντινόπουλος;», πρόσθεσε.
matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: