13.7.14

Θέλουν τη Σαράφογλου για το κεντρικό δελτίο...




Ποια άλλα ονόματα, έπεσαν στο τραπέζι...
Στην επιλογή της Μαρίας Σαράφογλου προσανατολίζεται ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος, αντικαθιστώντας την Όλγα Τρέμη από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega. Η πρόταση αυτή, εφόσον οριστικοποιηθεί, αναμένεται να...
τεθεί στο ΔΣ για να λάβει την τελική επιλογή. Όμως η προοπτική αντικατάστασης της Όλγας Τρέμη, στην οποία αναμένεται να προταθεί η παρουσίαση εβδομαδιαίας εκπομπή, δεν είναι εξέλιξη που προκαλεί εντύπωση.


Η Όλγα Τρέμη φέρεται να ζήτησε από το ΔΣ την αντικατάστασή της, χωρίς ωστόσο να γίνει δεκτή από τους μετόχους. Όμως είναι γνωστή εδώ και καιρό η θέληση του Γιώργου Μπόμπολα να προωθηθεί στη θέση η Μαρία Σάραφογλου. Στο παρελθόν, μετά από διάφορες κινήσεις και αποφάσεις του διευθυντή ειδήσεων το αίτημα αυτό «πάγωσε». Επίσης, ενεργό ήταν και το σενάριο για τη Σία Κοσιώνη, συνεργασία που λίγο έλειψε να υλοποιηθεί πριν από δύο έτη.
Τώρα η βούληση για τη Μαρία Σαράφογλου φαίνεται να έχει διατυπωθεί εκ νέου και με τον τρόπο αυτό το Χρήστος Παναγιωτόπουλος θα διατηρήσει τον πρώτο λόγο στο δελτίο ειδήσεων, κάνοντας ένα ακόμη «πείραμα» όπως είχε γίνει και το 2004 με τη Μαρά Ζαχαρέα. Όμως τώρα ο ενημερωτικός τομέας είναι αποδεκατισμένος, με τον ίδιο το διευθυντή ειδήσεων να επιλέγει την κατάργηση του μεταμεσονύχτιου δελτίου ειδήσεων, ενώ παράλληλα υπάρχει και το κενό που άφησε η μετακίνηση του Σταύρου Θεοδωράκη.

typologies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: