7.7.14

Δεν έχουν το θεό τους!...

Δεν έχουν το θεό τους: Στην κυβέρνηση πανηγυρίζουν που έκαναν επιστράτευση Στην κυβέρνηση πανηγυρίζουν που έκαναν επιστράτευση!...


Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν μόνον στην Ελλάδα.

Η κυβέρνηση πανηγυρίζει και θεωρεί ότι με την επιστράτευση πέτυχαν μία νίκη στρατηγικής σημασίας που μάλιστα θα ωφελήσει την...
κυβέρνηση και τον ίδιο τον Αντώνη Σαμαρά.

Κορυφαία στελέχη του Μαξίμου θεωρούν μεν ότι η κίνηση αυτή ήταν υψηλού ρίσκου ωστόσο αποδείχθηκε αποτελεσματική, αφού σταμάτησε η απεργία, και μάλιστα σύντομα θα φανεί και από την αποδοχή του κόσμου.

Δηλαδή δημιουργούν μία εικόνα ότι ο κόσμος έτρεμε περισσότερο για το αν θα μείνει 4 ακόμη και 10 ώρες χωρίς ρεύμα παρά ότι θα προμηθεύεται ρεύμα ακριβότερο όπως θα αποδειχθεί στην πράξη, αφού έτσι έγινε όπου ιδιωτικοποιήθηκε η ενέργεια.

Επίσης ο κόσμος θα εκτιμήσει την αποφασιστικότητα του Αντώνη Σαμαρά που έδωσε εντολή να γίνει επιστράτευση γιατί προφανώς στην λογική τους ο κόσμος θεωρεί αλήτες και προδότες της χώρας αυτούς που διεκδικούν τα δικαιώματά τους.

Στο μόνο που έχουν δίκιο στο Μαξίμου είναι ότι το «δείγμα αποφασιστικότητας που έδειξαν με την ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ θα το εκτιμήσει η Τρόικα».

Σε αυτό έχουν απόλυτο δίκιο.

Η τρόικα θα το εκτιμήσει.

Και τελικά στο Μαξίμου ίσως τους ενδιαφέρει μόνο αυτό.

Να τους εκτιμήσει η Τρόικα...
tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: