25.7.14

Στο ''σφυρί'' το αεροσκάφος του Σουμάχερ...

Η Κορίνα Σουμάχερ, σύζυγος του διάσημου πρωταθλητή της Φόρμουλα 1, Μίκαελ Σουμάχερ, πουλάει το προσωπικό αεροσκάφος του συζύγου της έναντι...
15 εκατ. ευρώ.

Πέρασαν κιόλας 207 μέρες μετά το ατύχημα στο σκι του Μίκαελ Σουμάχερ ο οποίος βρίσκεται εδώ και πάνω από ένα εξάμηνο καθηλωμένος σε ένα κρεβάτι και πασχίζει να σταθεί ξανά στα πόδια του.

Ο Μάικλ Σουμάχερ, βρίσκεται σε κλινική στην Ελβετία, έχοντας μπροστά του πολλά χρόνια θεραπείας. Προσπαθεί να πάρει πίσω τη ζωή που έχασε όταν χτύπησε στο κεφάλι, σε ατύχημα που είχε κάνοντας σκι, στις 29 Δεκεμβρίου του προηγούμενου έτους.


Η σύζυγός του αποφάσισε να βάλει πωλητήριο στο ιδιωτικό τζετ του Μίκαελ, ένα γκρι Falcon 2000EX, για 12 εκατομμύρια λίρες, περίπου 15 εκατομμύρια ευρώ. Το ιδιωτικό τζετ μπορεί να μεταφέρει μέχρι και 8 επιβάτες, πετώντας με ταχύτητα που αγγίζει τα 920 χιλιόμετρα την ώρα.

Όπως διαβάζουμε στη Dailymail, η γερμανική εφημερίδα Bild αναφέρει: «Οι λόγοι που οδήγησαν στην αρχική αγορά του τζετ ήταν προφανείς: ως οδηγός της φόρμουλα ο Σουμάχερ ταξίδευε 300 με 400 ώρες το χρόνο με το τζετ σε όλο τον κόσμο. Ακόμα και στο διάλειμμα που έκανε τις χρόνιες 2007 με 2009, χρησιμοποίησε το τζετ για οικογενειακές διακοπές. Τώρα είναι εξίσου προφανής ο λόγος που πωλείται...»



parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: