26.7.14

Ό,τι πεις υπουργέ, υπουργάρα...




Ο ρηξικέλευθος Λοβέρδος, για να ξεπεραστεί το πρόβλημα των υπερπληθυσμού στα πανεπιστήμια πρότεινε στη Βουλή να γίνονται μαθήματα και δι’ αλληλογραφίας. Δεν αμφιβάλλω ότι...
το μέτρο του πάνσοφου υπουργού Παιδείας θα πετύχει. Όπως πέτυχε και το προηγούμενο που, ουσιαστικά, εφάρμοσε ως υπουργός Υγείας: τις εξετάσεις των ασθενών εξ αποστάσεως. Οι άρρωστοι δεν πήγαιναν στο γιατρό, αφού δεν είχαν να πληρώσουν, και όλα εξελίσσονταν ομαλά. Υπήρξε, βέβαια, μια σχετική αύξηση στις εντατικές, στα νεκροτομεία, και στα κοιμητήρια, αλλά οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις έχουν κάποιες φορές αστοχίες και παράπλευρες απώλειες.

Τώρα ο Λοβέρδος – της Μεγάλης των Ψηφοθήρων Σχολής – διεύρυνε τα κριτήρια για μεταγραφές στα πανεπιστήμια, τα οποία ελλείψει κονδυλίων δεν μπορούν να ανταποκριθούν. Έτσι, ο άνθρωπος που γκρέμισε τα εργασιακά για να τα ξανακτίσει και ισοπέδωσε την Υγεία για να την ξαναγεννήσει, πήγε τώρα στην Παιδεία και αρχίζει να τη διαλύει για να την ξαναστήσει πάνω σε σύγχρονες διαδικτυακές ή ταχυδρομικές βάσεις. Τότε, στο Υγείας είχε αναφωνήσει για τους συνταξιούχους το γνωστό «οι άνθρωποι δεν πεθαίνουνε κιόλας». Όπου να ΄ναι θα ακούσουμε για τους φοιτητές πως «τα παλιόπαιδα δεν τα παρατάνε κιόλας». Ό,τι πεις υπουργέ, υπουργάρα.

Ηarddog

Δεν υπάρχουν σχόλια: