12.7.14

Τζάκρη: "Η Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ είναι ...ανύπαρκτη"...


Τι είπε στα Παραπολιτικά 90,1...
«Δημοκρατική εκτροπή η απόφαση της κυβέρνησης να κλείσει την Βουλή και να περάσει σημαντικά νομοσχέδια στα Θερινά Τμήματα, όταν έχεις τη ΔΕΗ, αιγιαλό, την αλλαγή του τρόπου επιλογής των προϊσταμένων στο...
Δημόσιο Τομέα.» χαρακτήρισε η Θεοδώρα Τζάκρη τις εξελίξεις με το νομοσχέδιο της ΔΕΗ, μιλώντας στο ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και στην Κέλλυ Κοντογεώργη.
«Η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ είναι ανύπαρκτη, είναι εξαφανισμένη δεν μιλάνε και δεν τοποθετούνται στα σημαντικά θέματα», συμπλήρωσε η κ. Τζάκρη, ενώ σχετικά με την αντιπολίτευση ανέφερε :«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν απέτυχε να μαζέψει 138 υπογραφές, απέτυχε με την χειραγώγηση που έγινε από την κυβέρνηση, το νομοσχέδιο για την μικρή ΔΕΗ δεν ήρθε στην Ολομέλεια γιατί δεν θα περνούσε ».
Η Θεοδώρα Τζάκρη δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο θέμα του Βαγγέλη Μειμαράκη υπογραμμίζοντας ότι: «Ο πρόεδρος της Βουλής είναι σε μια μορφή «εξορίας» επειδή τόλμησε να διαφωνήσει με τον τρόπο και στη διαδικασία με την οποία που θα ερχόταν το δημοψήφισμα προς συζήτηση. Δεν έγινε καν ερώτημα στο επιστημονικό συμβούλιο της Βουλής για το θέμα. Οι χειρισμοί που έγιναν λάθος.»
Τέλος η κ. Τζάκρη προέβλεψε ότι:«Το νομοσχέδιο που θα έρθει για τον αιγιαλό θα έχει απέναντι του σύσσωμη την ελληνική κοινωνία και με τους χειρισμούς που θα κάνει πάλι η κυβέρνηση και τις αντικαταστάσεις βουλευτών, θα πουν πάλι ότι η αντιπολίτευση απέτυχε.»
Αναφορικά με τα σενάρια της μεταγραφής της στο ΣΥΡΙΖΑ η κ. Τζάκρη αποκάλυψε ότι υπάρχει μια σύμπλευση με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης: «Δεν μπορεί να υπάρχει συσπείρωση της Κεντροαριστεράς χωρίς τον ΣΎΡΙΖΑ στο κεντρικό κορμό της.»
 «Κομματικά δεν έχω ενταχθεί στο ΣΥΡΙΖΑ, όμως υπάρχει μια πολιτική σύμπλευση όσων αφορά τα μεγάλα ζητήματα της χώρας και μια συνεργασία σε αυτό το επίπεδο…»  

Δεν υπάρχουν σχόλια: