24.7.14

Δικαστικά θα κινηθούν...

 dei
...οι γιοι της τετραπληγικής που πέθανε, μόλις η ΔΕΗ της εκοψε το ρεύμα.
Συγκλονισμένη η κοινωνία της Κρήτης...
Δικαστικά θα κινηθούν οι γιοι της 56χρονης τετραπληγικής γυναίκας, που άφησε την τελευταία της πνοή, λίγο αφότου της έκοψαν το ρεύμα.


Η...
κοινωνία της Κρήτης είναι συγκλονισμένη από το συμβάν. Η άτυχη γυναίκα εδώ και 15 χρόνια ήταν τετραπληγική και υποστηριζόταν μηχανικά. «Ήξεραν» λένε οι γιοι της. «Δεν είχε δηλωθεί ως ευάλωτος καταναλωτής, δεν ξέραμε για τη μηχανική υποστήριξη» απαντά η ΔΕΗ.

Οι γιοι της 56χρονης υποστήριξαν ότι «η ΔΕΗ το ήξερε από το 2007. Όταν γινόταν διακοπή ρεύματος μας έφερναν γεννήτρια. Θέλω να μάθω ποιος έδωσε την εντολή. Θα κινηθούμε νομικά και θα φτάσουμε το μαχαίρι στο κόκκαλο. Είναι δυνατόν να μην υπήρξε, έστω και μια ημέρα πριν, κάποια ειδοποίηση;».

«Χθες το μεσημέρι κατά τις 15.30 με ενημέρωσε ο αδερφός μου ότι η μητέρα μου βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση», είπε και προσέθεσε ότι τους είδε στο ασθενοφόρο και πήγαιναν στο νοσοκομείο. «Όταν έφθασα στο νοσοκομείο, οι γιατροί μου είπαν ότι η μητέρα μου έχει πεθάνει", ανέφερε, λέγοντας πως "η μητέρα του έφυγε σαν να την έχουν πνίξει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: