11.7.14

Ψαριανός: Άργησα να το καταλάβω...

ΒΙΝΤΕΟ-Ψαριανός: Άργησα να καταλάβω ότι ο Κουβέλης θεωρούσε το κόμμα ιδιοκτησία του
«Το συγκλονιστικότερο όλων, ήταν ο τρόπος, όχι το τι έγινε γιατί αυτό μπορεί να το περίμενε κανείς. Αλλά ότι δεν με πήρε ο ίδιος να...
μου το πει… είναι ένα ζήτημα». Με αυτά τα λόγια σχολίασε στο πρωινό του MEGA την διαγραφή του από την Κ.Ο. της ΔΗΜΑΡ, ο διαγραφείς βουλευτής, Γρηγόρης Ψαριανός και υποστήριξε, επίσης, ότι ήταν διαταραγμένες οι πολιτικές του κόμματος όχι οι προσωπικές του σχέσεις με τον Φώτη Κουβέλη.
«Δεν ενδιαφέρει καθόλου τον κόσμο το ξεκατίνιασμα κάποιων τυπάκων του 1%. Δεν ενδιαφέρει κανέναν, έχουν πολύ σοβαρά προβλήματα οι άνθρωποι» είπε σχετικά με τις εξελίξεις και τις μετακινήσεις βουλευτών και μελών της ΔΗΜΑΡ, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν θα πάει στο Ποτάμι παρότι παραδέχτηκε ότι έχει στενή σχέση με τον Σταύρο Θεοδωράκη και συζητάνε:  «Θα μείνω ως ανεξάρτητος και θα είμαι με όλους τους χώρους της συμπαράταξης της κεντροαριστεράς που εγώ θα ήθελα να σχηματιστεί».
Όταν ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Γιάννης Αμοιρίδης του είπε ότι τώρα το κόμμα ακολουθεί την πολιτική που εκείνος είχε προτείνει αναρωτήθηκε γιατί δεν στείλανε επιστολή στο ΚΚΕ και τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ. «Στείλαμε επιστολή στον Βαγγέλη Βενιζέλο.. που δεν θέλαμε να τον δούμε ούτε ζωγραφιστό και τώρα του λέμε “αγαπητέ μου Βαγγέλη”. Κανένα συλλογικό όργανο δεν αποφάσισε να σταλούν οι επιστολές…» είπε και τόνισε αυτολογοκρινόμενος: «Μπορεί να είμαι λίγο καθυστερημένος, μπορεί να άργησα να καταλάβω ότι ο Φώτης Κουβέλης θεωρούσε το κόμμα ιδιοκτησία του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: