Νέα Στύρα Ευβοίας: Διαδήλωση για την απάνθρωπη δολοφονία της Μάγκυ
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την απάνθρωπη δολοφονία της αδέσποτης σκυλίτσας Μάγκυ, από ιδιοκτήτη ταβέρνας στα Νέα Στύρα της Εύβοιας διοργανώνουν σήμερα Κυριακή φιλοζωικές οργανώσεις και πολίτες.
Η ...
ενημέρωση, ο συντονισμός και η διοργάνωση της κινητοποίηση της κινητοποίησης γίνεται από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου εκατοντάδες χρήστες έχουν δηλώσει ότι θα συμμετάσχουν.
"Την Κυριακή θα συναντηθούμε, ώστε να ξεκινήσουμε μια εκδρομούλα στα Νέα Στύρα Ευβοίας. Καταστηματάρχης της περιοχής, δελεάζοντας με φαγητό μια αδέσποτη σκυλίτσα, της κατάφερε θανατηφόρα χτυπήματα στο κεφάλι. Η Μάγκυ υπέκυψε χθες βράδυ, μετά την κακοποίηση που υπέστη από το κτήνος. Απαιτούμε δικαιοσύνη και γι' αυτήν την ψυχούλα, που το μόνο της σφάλμα ήταν ότι ήταν αδέσποτη", γράφουν στην αντίστοιχη ομάδα στο facebook οι διοργανωτές.
Υπενθυμίζουμε ότι η κτηνίατρος που εξέτασε το κουτάβι εμφανίστηκε συγκλονισμένη από τη κτηνωδία σε βάρος της αδέσποτης Μάγκυ, η οποία έφερε σημάδια βιαιότατων χτυπημάτων από καρέκλα, με αποτέλεσμα η διάσωσή της να είναι αδύνατη.