6.7.14

ΓΕΝΟΠ: Είμαστε επιστρατευμένοι όχι υποταγμένοι...


BINTEO & ΦΩΤΟ...
Επιστρέφουν στην εργασία τους οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ μετά την επίδοση των ατομικών φύλλων επίταξης και ετοιμάζουν συλλαλητήρια την ημέρα ψήφισης του σχεδίου νόμου για τη «μικρή» ΔΕΗ. Μετά από...
σχεδόν πέντε ώρες ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, όπου αποφασίστηκαν σε συντονισμό με τις ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ οι νέες κινητοποιήσεις με τη μορφή συγκέντρωσης διαμαρτυρίας την Τρίτη.

«Η 48ωρη απεργία ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ ολοκληρώνεται σήμερα. Είμαστε επιστρατευμένοι και όχι υποταγμένοι», δήλωσε το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, Κωνσταντίνος Βαρσάμης



Βαρσάμης: Είμαστε επιστρατευμένοι και όχι... από Enikos_gr

Πλέον η κατάσταση στο δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας ομαλοποιείται και αποκαθίσταται σταδιακά το παραγωγικό δυναμικό της ΔΕΗ καθώς οι εργαζόμενοι επιστρέφουν στους χώρους εργασίας, μετά την επίταξη.

Σύμφωνα με στοιχεία από τη ΔΕΗ, τα έξι υδροηλεκτρικά εργοστάσια, ισχύος 900 μεγαβάτ, που είχαν τεθεί εκτός λειτουργίας, λόγω της απεργίας, είναι και πάλι διαθέσιμα. Το ίδιο και οι θερμικές μονάδες, ισχύος 700 μεγαβάτ. Με τα δεδομένα αυτά η ζήτηση ρεύματος καλύπτεται πλήρως χωρίς να υπάρχει ανάγκη περικοπών.

Δείτε ένα από τα φύλλα πολιτικής κινητοποίησης που επιδόθηκε σε εργαζόμενο της ΔΕΗ στο νομό Ιωαννίνων




πηγη real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: