18.7.14

Η Ραχήλ και η Αντιτρομοκρατική...

Θα σας περιγράψω πώς κοτζάμ Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία ασχολήθηκε με τη Ραχήλ Μακρή.

Ξημερώματα Σαββάτου η βουλευτής των ΑΝΕΛ διαπίστωσε ότι το βουλευτικό της αυτοκίνητο, ένα...
Audi A3, που ήταν σταθμευμένο έξω από την οικία της στον Γέρακα Αττικής, ήταν... σπασμένο. Δηλαδή, ήταν σπασμένο το παρμπρίζ του. Προτού προλάβει να διαμαρτυρηθεί στην Αστυνομία, δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον πιο στενό συνεργάτη της, τον Φώτη Λακέα, ότι το αυτοκίνητό του, ένα Fiat, που είχε παρκαρισμένο έξω από την οικία του στο Αιγάλεω, ήταν... πειραγμένο.

«Κάποιοι μου τρόχισαν τα σωληνάκια της βενζίνης» της είπε. Μετά απ' αυτό δεν χωρούσε άλλη καθυστέρηση: κάλεσε την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία. Είπαν από την Αντιτρομοκρατική, αφού είναι σπασμένο το αυτοκίνητο της βουλευτού και «πειραγμένο» την ίδια ημέρα το αυτοκίνητο του κυριότερου συνεργάτη της, δεν μπορεί, κάτι πρέπει να συμβαίνει. Ηρθαν οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής (με αυτά τα θηριώδη τζιπ) στο σπίτι της για να κάνουν αυτοψία, να πάρουν αποτυπώματα, να βρουν μάρτυρες κ.τ.λ. Αλλά δεν βρήκαν τίποτα. Τη ρώτησαν αν δέχεται απειλές και η βουλευτής απάντησε αρνητικά.

Κάποιος είπε ότι είδε κάτι πιτσιρικάδες που έπαιζαν μπάλα στη γειτονιά και πιθανώς η μπάλα να έσπασε το παρμπρίζ. Είναι όμως δυνατόν; Μια μπάλα να σπάσει το ενισχυμένο τζάμι του αυτοκινήτου;

Η Αντιτρομοκρατική πάντως δεν έβγαλε κανένα συμπέρασμα, αλλά η Ραχήλ δεν το άφησε έτσι: ετοιμάζεται να απευθύνει ερώτηση στο εργοστάσιο της Audi για να μάθει αν μπορεί μια μπάλα να σπάσει ένα παρμπρίζ.

ΒΗΜΑτοδότης

Δεν υπάρχουν σχόλια: