7.7.14

Συνεχίζει η Τρέμη...


Κόβουν Ντερμπεντέρη?...
Είναι κάτι περισσότερο από βέβαιο ότι ο διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του MEGA Χρήστος Παναγιωτόπουλος ετοιμάζει αλλαγές στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού που θα είναι ορατές από τον Σεπτέμβρη. Το επιβάλει η ...
κακή πορεία του δελτίου τη φετινή σεζόν, ενώ το ζήτησαν επιτακτικά και οι εκδότες στην τελευταία συνάντησή τους με το στέλεχος πριν 15 ημέρες… Να σημειωθεί σε αυτό το σημείο ότι οι μέτοχοι δεν πρότειναν συγκεκριμένες αλλαγές στον Χρήστο Παναγιωτόπουλο. Ομολογουμένως ήταν σκληροί απέναντί του, ενώ το κλίμα μεταξύ τους ήταν βαρύ, αλλά άφησαν στον ίδιο το «προνόμιο» να εισηγηθεί το νέο μοντέλο ειδήσεων του MEGA! Αγνοώντας το παρασκήνιο και το τι ειπώθηκε στη συγκεκριμένη συνάντηση, για λόγους χρόνου, (θα αναφερθούμε σε μελλοντική ανάρτηση στις λεπτομέρειες της συνάντησης)… Σημειώνεται ότι οι εν λόγω αλλαγές δεν θα έχουν σαρωτικό χαρακτήρα. Θα είναι σημαντικές, θα υπάρχουν στοιχεία ανατροπής, αλλά σε επίπεδο προσώπων δεν θα αλλάξουν όλα!
Η Όλγα Τρέμη θα συνεχίσει στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA, ενώ δεν θα υποστηρίζαμε το ίδιο και για τους σχολιαστές, δηλαδή, τον Γιάννη Πρετεντέρη κ.ά. Σε πρόσφατη ανάρτηση είχαμε αποκαλύψει ότι ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος αναζητά νέους σχολιαστές… Ως εκ τούτου οι αλλαγές στο δελτίο από τον Σεπτέμβριο θα είναι ένα πακέτο που θα αφορά ένα σύνολο κινήσεων και πρωτοβουλιών του καναλιού και όχι μόνο τις ειδήσεις… Έτσι προεξάρχουσα αλλαγή σε αυτό το πακέτο θα είναι το νέο lead in που ετοιμάζεται και μάλιστα σε διάφορες εκδοχές για να καλυφθούν πιθανά ανεπιθύμητα αποτελέσματα! (συνεχίζεται)

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: