19.7.14

Ξεκινά η νέα «Μάχη της Κρήτης»...

 
... κατά των χημικών της Συρίας...
Κορυφώνεται από σήμερα, με τον τριήμερο αποκλεισμό της βάσης της Σούδας στα Χανιά, η "μάχη της Κρήτης" κατά της εν πλω καταστροφής των χημικών όπλων της Συρίας στη Μεσόγειο.

Η...
συγκέντρωση αρχικά θα γίνει στις 10.00 το πρωί στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί μηχανοκίνητη πορεία προς τη βάση της Σούδας και τριήμερος αποκλεισμός.

Σύμφωνα με το Παγκρήτιο Συντονιστικό κατά των Χημικών, σχεδιάζεται παράλληλα εκ νέου εν πλω διαμαρτυρία με αλιευτικά και φουσκωτά που θα αποπλεύσουν από τα Χανιά και θα προσπαθήσουν να προσεγγίσουν το Cape Ray στο σημείο της υδρόλυσης.

Φορείς και συλλογικότητες, προκειμένου να δυναμώσουν τη φωνή διαμαρτυρίας, έχουν προγραμματίσει δράσεις προκειμένου να διευκολυνθεί η μεταφορά του κόσμου στη νατοϊκή βάση, .

Πρακτικές πληροφορίες για τον αποκλεισμό της νατοϊκής βάσης της Σούδας

Η προσυγκέντρωση θα γίνει στις 10πμ στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς στα Χανιά. Θα υπάρξουν ιδιωτικά πούλμαν που θα μεταφέρουν τον κόσμο στο Μαράθι και θα ξεκινήσουν από το σημείο της Αγοράς.

Επίσης, το ΚΤΕΛ Χανίων θα βάλει επιπλέον λεωφορεία προκειμένου να εξυπηρετήσει τον κόσμο δωρεάν, στις προγραμματισμένες ώρες δρομολογείων του.

Το δρομολόγιο των 11πμ συμπίπτει με την ώρα που θα έχει ήδη ξεκινήσει η επιβίβαση στην Αγορά. Εν συνεχεία, θα αναχωρήσουν από το ΚΤΕΛ ξανά λεωφορεία σύμφωνα με το πρόγραμμά του: 1 μμ, 3 μμ, 5 μμ, 7 μμ.

Την ίδια ώρα θα ξεκινήσουν πούλμαν από το Ρέθυμνο (ραντεβού: 10 πμ στους Τέσσερις Μάρτυρες,προκειμένου όλοι οι συμμετέχοντες στη διαμαρτυρία, να φτάσουν συντονισμένα στο σημείο.

  Flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: