1.7.14

Στη Λισαβόνα ο Σάντος, αιχμές για παίκτες...

santosΜετά το ματς της Εθνικής με την Κόστα Ρίκα ο ομοσπονδιακός προπονητής άφησε την αποστολή στη Βραζιλία και έφυγε για Λισαβόνα. "Μερικούς τους απασχολούσε περισσότερο να...
πετύχουν το γκολ της Ελλάδας απ' ό,τι να κυκλοφορήσει η μπάλα", δήλωσε σε πορτογαλικό κανάλι.
         
«Ήθελα να πάω στο Σαλβαδόρ», δήλωσε λυπημένος ο Φερνάντο Σάντος μετά την αναμέτρηση της εθνικής ομάδας με την Κόστα Ρίκα.

Αντ’ αυτού όμως, βρίσκεται ήδη στην Πορτογαλία. Μπήκε σε αεροπλάνο που έφευγε τρεις ώρες μετά τη λήξη του αγώνα. Δεν βρισκόταν μαζί με την ομάδα. Η επίσημη εξήγηση όπως βγαίνει από το περιβάλλον της ομοσπονδίας είναι ότι δεν υπήρχαν εισιτήρια για το επόμενο 24ωρο και ότι η οποιαδήποτε άλλη ταξιδιωτική λύση θα έμοιαζε με Οδύσσεια.

Ωστόσο, μόλις έφτασε από το Ρίο στη Λισαβόνα, ο Φερνάντο Σάντος τα «έχωσε» σε κάποιους ποδοσφαιριστές της Εθνικής που δεν τους κατονόμασε, κατηγορώντας τους έμμεσα αλλά σαφέστατα ότι έπαιζαν για τον εαυτό τους.

«Υπήρχαν δυο τρεις ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρονταν περισσότερο να γίνουν οι πρωταγωνιστές οι ίδιοι και να πετύχουν ένα ιστορικό γκολ», είπε στο πορτογαλικό τηλεοπτικό δίκτυο «RTP». «Η ομάδα είχε καρδιά, αλλά λίγο μυαλό στον έξτρα χρόνο της παράτασης. Η φυσική κούραση στοίχισε στην ομάδα για να γράψει ιστορία», συμπλήρωσε ο έμπειρος τεχνικός και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι δεν είχαμε τη φρεσκάδα για να νικήσουμε σ' αυτό το παιχνίδι».

Και πρόσθεσε: «Μερικούς τους απασχολούσε περισσότερο να πετύχουν το γκολ της Ελλάδας απ' ό,τι να κυκλοφορήσει η μπάλα. Κι αυτό οδήγησε σε αρκετά λάθη και σε αρκετές απώλειες μπάλας»...
efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: