1.7.14

Φαντεζί ραντεβού για …ιθαγενείς!...

ithageneis

Έξω από τα δόντια τα είπε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θάνος Μωραΐτης, αναφερόμενος στα ραντεβού του πρωθυπουργού με στόχο τις …επενδύσεις.
Κατηγορώντας τον Αντώνη Σαμαρά για...
έλλειψη αναπτυξιακής στρατηγικής και άσκοπους εντυπωσιασμούς, υποστήριξε ότι «δεν έρχονται επενδύσεις στην χώρα με τα φαντεζί ραντεβού του πρωθυπουργού», προσθέτοντας ότι τις περισσότερες φορές αυτά δεν έχουν την παραμικρή ατζέντα, ή προετοιμασία. «Γίνονται απλά για να κερδίσουν την φωτογραφία στα πρωτοσέλιδα και ένα πλάνο στα δελτία των οκτώ», είπε, συμπληρώνοντας ότι «όλα αυτά απευθύνονται σε ιθαγενείς, δεν απευθύνονται σε πολίτες που αγωνιούν για ένα πραγματικό φως, μία πραγματική χειροπιαστή ελπίδα».
Από την κριτική του πρώην υπουργού, δεν ξέφυγαν και οι «κατ’ όνομα, μεταρρυθμίσεις», όπως είπε, παρατηρώντας ότι «πέρασαν δύο χρόνια με αποσπασματικότητα αλλά, κυρίως, εμμονές. Στο στόχαστρο αυτή την φορά έβαλε το υπουργείο Ανάπτυξης, παρατηρώντας ότι το μόνο πράγμα στο οποίο διακρίθηκε τα τελευταία δύο χρόνια, ήταν «να ικανοποιηθούν οι ιδεολογικές εμμονές και να καλλιεργείται ένα δήθεν μεταρρυθμιστικό κλίμα». Εκείνος, πάλι, ζήτησε το αυτονόητο. Ένα εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης!

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: