29.7.14

Μύλος στην κυβέρνηση για τον Γεωργίου...

Μύλος στην κυβέρνηση για τον ΓεωργίουΠεδίο μάχης μέσα στην κυβέρνηση όχι μόνο μεταξύ Σαμαρικών και Καραμανλικών βουλευτών αλλά και βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ έχει γίνει το θέμα του Ανδρέα Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Ρήγας άφησε σκληρές αιχμές κατά του...
Προκόπη Παυλόπουλου που έθεσε το θέμα του Ανδρέα Γεωργίου στην Επιτροπή Διαφάνειας της Βουλής.

Το πρωί με πρόταση του Προκόπη Παυλόπουλου, η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας αποδοκίμασε τις πρόσφατες δηλώσεις του Ανδρέα Γεωργίου κατά της Δικαιοσύνης με αφορμή την ποινική του δίωξη για την τεχνητή διόγκωση του ελλείμματος το 2009, ενώ έθεσε θέμα παραμονής του ως επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ.

Με χαρακτηριστική καθυστέρηση (ενδεικτική των διαβουλεύσεων και των στρατηγικών που χαράσσονται με΄σα στο γαλαζοπράσινο κυβερνητικό στρατόπεδο) ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Ρήγας δήλωσε ότι:

«Πρώτον δεν ήμουν παρών στην Επιτροπή το χρονικό διάστημα που συζητήθηκε η πρόταση του κ. Προκόπη Παυλόπουλου και αφορούσε στον πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου και επομένως δεν συμμετείχα στη συζήτηση και στην ψηφοφορία. Όπως εκ των υστέρων πληροφορήθηκα από τον πρόεδρο της Επιτροπής Αναστάσιο Νεράντζη, η σχετική απόφαση της επιτροπής δεν έχει ακόμα συνταχθεί και επομένως δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα.

Από το περιεχόμενο της διαρροής γίνεται φανερό ότι κάποιοι επιμένουν να παραχαράσσουν την αλήθεια σχετικά με τις ευθύνες τους για τα Greek Statistics και για την τραγική κατάσταση που έφεραν την οικονομία με αποτέλεσμα την αναγκαστική είσοδο της χώρας στο Πρόγραμμα Δημοσιονομικής Προσαρμογής»...
tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: