14.7.14

Τι ξέρει ο Ψαριανός;...

psarianosΣτην Αγίου Κωνσταντίνου δεν υπάρχει ούτε ένα στέλεχος που να ποντάρει τα ρέστα του στην παραμονή της μειοψηφικής "Μεταρρυθμιστικής Τάσης" μετά το συνέδριο του φθινοπώρου.

Αντιθέτως, όλοι περιμένουν την…
προαναγγελθείσα διάσπαση του κόμματος, η οποία όπως όλα δείχνουν, θα λάβει χώρα όταν οι «μεταρρυθμιστές» θα ανακοινώσουν πως δεν θέλουν να μετάσχουν σε ένα συνέδριο «ξεκαθαρίσματος εσωκομματικών λογαριασμών».

Σε κάθε περίπτωση, ως τώρα, οι «μεταρρυθμιστές» όχι μόνο δεν επιβεβαιώνουν ότι σχεδιάζουν να φύγουν, αλλά το διαψεύδουν κιόλας. Μάλιστα, ο επικεφαλής της μειοψηφίας, Σπύρος Λυκούδης, σε μία ενωτική κίνηση, υπέγραψε προχθές την πρόταση της ΔΗΜΑΡ για διεξαγωγή δημοψηφίσματος περί την «μικρή ΔΕΗ», παρά τη σαφή πολιτική διαφωνία του.

Τούτων δοθέντων, η χθεσινή… προαναγγελία της διάσπασης από τον διαγραφέντα Γρηγόρη Ψαριανό έχει τη δική της αξία, αφού ουσιαστικά «καρφώνει» ότι οι σύντροφοί του είναι έτοιμοι να φύγουν με ελαφρά πηδηματάκι από το κόμμα του Φώτη Κουβέλη. «Πολύ σύντομα θα παραιτηθούν και οι εναπομείναντες φίλοι της μεταρρυθμιστικής τάσης. Αλλά δεν ξέρω εάν θα παραιτηθούν πριν κλείσει το μαγαζί. Αυτό όμως το ξέρει καλύτερα ο ...μαγαζάτορας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ψαριανός, δείχνοντας ότι ο ίδιος… μάλλον κάτι ξέρει...
matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: