25.7.14

Κρήτη: Εν πλω διαμαρτυρία ενάντια στα χημικά ...


Η εν πλω διαμαρτυρία ξεκινάει σήμερα από το παλιό λιμάνι των Χανίων

Η ανακοίνωση του Συντονιστικού:
Την ...
Τρίτη 22 Ιουλίου συναντήθηκαν στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Χανίων το Ανοιχτό Συντονιστικό Χανίων, το Ένα Καράβι για τη Γάζα, δημοσιογράφοι, θεσμικοί και ακτιβιστές που θα επιβιβαστούν στην εν πλω διαμαρτυρία, καθώς και άλλοι συμπολίτες μας και κάτοικοι των Χανίων. 
Σε αυτή τη συνάντηση επιβεβαιώθηκε και συντονίστηκε η επόμενη, παγκρήτια και πανελλαδική πλέον, δράση της εν πλω διαμαρτυρίας, που έχει ήδη ανακοινωθεί εδώ και καιρό.
Συγκεκριμένα:
  • Η εν πλω διαμαρτυρία θα ξεκινήσει την Παρασκευή στις 10 π.μ από το παλιό λιμάνι των Χανίων. Εκεί θα επιβιβαστουν όσοι ταξιδέψουν στα σκάφη με σκοπό να πλησιάσουν το Cape Ray για να διαμαρτυρηθούν έμπρακτα ενάντια στο πείραμα της υδρόλυσης.
  • Καλούμε όλους τους κατοίκους των Χανίων να παραβρεθούν στο σημείο για να δηλώσουν έμπρακτα την αλληλεγγύη και συμπαράστασή τους.
  • Καλούμε τα σκάφη του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου, του Ομίλου Φουσκωτών καθώς και του Ναυτικού Ομίλου Χανίων να συνοδεύσουν τα ιστιοπλοϊκά κατά την έξοδό τους από το λιμάνι μέχρι τα Θοδωρού.
  • Καλούμε σε συνεχείς πανελλαδικές δράσεις ενημέρωσης για όσο καιρό θα βρίσκεται σε εξέλιξη το εγχείρημα. Η ασπίδα προστασίας μας είστε όλοι εσείς.
Την Πέμπτη 24 Ιουλίου στις 12 μμ θα δοθεί συνέντευξη τύπου στο Εργατικό Κέντρο από όλους τους συμμετέχοντες στο εγχείρημα για τους συντάκτες τύπου και τηλεόρασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: