21.7.14

Πώς θα ρυθμιστούν οι εισφορές στα Ταμεία...

Πώς θα ρυθμιστούν οι εισφορές στα Ταμεία
Σε τρεις κατηγορίες θα
διαχωρισθούν οι οφειλέτες προς τα ασφαλιστικά ταμεία, αναφορικά με το θέμα των απλήρωτων εισφορών τους.

Σύμφωνα με...
το τελικό σχέδιο που έχει επεξεργασθεί το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, στην πρώτη κατηγορία θα ενταχθούν οι μεγάλες επιχειρήσεις, στις οποίες θα προβλέπονται διευκολύνσεις οι οποίες θα φτάνουν μέχρι και στο “κούρεμα” υποχρεώσεων, αναλόγως βεβαίως και του πρότερου “εντίμου” ή όχι βίου τους.

Στη δεύτερη κατηγορία θα μπουν οι μικρομεσαίες, όπου θα γίνει μια διεύρυνση των ορίων – σε επίπεδο χρόνου αποπληρωμής αλλά και ύψους δόσεων – ενώ στην τρίτη θα είναι οι ελεύθεροι επαγγελματίες, οι οποίοι θα τύχουν καλύτερης ρύθμισης σε επίπεδο δόσεων εν γένει.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη η τρόικα φεύγοντας ζήτησε και πήρε μαζί της στοιχεία, αναφορικά με την πραγματική κατάσταση των μεγάλων ασφαλιστικών οργανισμών, κύριων και επικουρικών, προκειμένου να διαμορφώσει μόνη της πλήρη εικόνα. Πάνω ακριβώς σε αυτό το σημείο ποντάρει η ελληνική πλευρά τις ελπίδες της ότι θα αποδεχθεί την παραπάνω πρόταση της, για την ρύθμιση των εισφορών, η οποία θα ολοκληρωθεί μέσα στον Αύγουστο και θα κατατεθεί στους επικεφαλής ελεγκτές με την επιστροφή τους στην χώρα μας...
voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: