2.7.14

Μακρή: "Είστε λαμόγια"...


 Βλάχος: "Αυτά που ξέρετε αλλού".
Ολόκληρος ο διάλογος...
Άγριος καυγάς ξεσπασε μεταξύ της Ρ. Μακρή  και του Γ. Βλάχου, πριν από λίγο στη βουλή, με αφορμή μια φράση της Φωτεινής Πιπιλή.
Τι είπε? Οτι τα... πειθαρχικά συμβούλια έκαναν χρόνια να βγάλουν αποφάσεις για λαμόγια και παιδεραστές δημόσιους υπαλλήλους.  Στο σημείο εκείνο, η Ραχήλ σε έξαλλη κατάσταση άρχισε να φωνάζει ότι είναι ντροπή να αποκαλεί η Πιπιλή τους δημόσιους υπαλλήλους λαμόγια. «Πάρτε το πίσω αυτό που είπατε.
Εγώ εδώ εκπροσωπώ τους δημόσιους υπαλλήλους», είπε.

Ο διάλογος που ακολούθησε με τον προέδρο της Επιτροπής Γ. Βλάχο, ηταν απολαυστικός:

ΒΛΑΧΟΣ: «Αυτά που ξέρετε αλλού όχι εδώ. Δεν θα απαγορεύετε εσείς στους βουλευτές να λένε την άποψη τους»

ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ: «Εσείς εδώ μέσα είστε τα λαμόγια».

ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ: «Εδώ είναι αίθουσα κοινοβουλίου και όχι φρενοκομείου. Η ώρα είναι δυο και προφανώς δεν έχει παραλάβει να πάρει το χάπι της»

ΜΑΚΡΗ: «Ντροπή σας λαμόγια»

ΒΛΑΧΟΣ: «Είναι η ώρα για τη παράσταση της κ.Μακρή,για τα κανάλια και τα blogs. Τι θέλετε κυρία μου. Θα κάνουμε λογοκρισία ; Θα παίρνουν άδεια οι βουλευτές από την κα Μακρή για να μιλάνε; Η κα Μακρή έρχεται στη επιτροπή για να γεμίζει το χρόνο της».

ΠΙΠΙΛΗ: «Αυτά που ξέρετε στο χωριό σας όχι εδώ και όχι σε μένα».



Με το τέλος του εντονου διαλόγου, από την αίθουσα αποχώρησαν, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, τόσο η κα Πιπιλή (η οποία δεν ολοκλήρωσε την ομιλία της), όσο και οι Θάνος Μωραΐτης και   Νίκη Φούντα. Πριν από λίγο μάλιστα η Φωτεινη  Πιπιλή γνωστοποίησε ότι σκοπεύει να απευθυνθεί με επιστολή στον Β. Μεϊμαράκη, καταγγέλλοντας την συμπεριφορά της βουλευτού των ΑΝ.ΕΛ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: