23.7.14

Η Ρεπούση θέλει αλλαγή της κυβέρνησης...

Η Ρεπούση θέλει αλλαγή της κυβέρνησης που στήριζεΗ Μαρία Ρεπούση θέλει η ΔΗΜΑΡ να πάει με τον ΣΥΡΙΖΑ και να πέσει η κυβέρνηση.

"Σαφώς πρέπει να τοποθετηθεί (η ΔΗΜΑΡ) με την αλλαγή στη διακυβέρνηση της χώρας, με...
την αλλαγή στις πολιτικές που ασκούνται σήμερα από τη συγκυβέρνηση Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ" είπε σε συνέντευξή της η Μαρία Ρεπούση διευκτινίζοντας ότι γαι να γίνει αυτό θα πρέπει να συμπορευτεί με τον ΣΥΡΙΖΑ "αλλά στη βάση των δικών της προγραμματικών θέσεων και της δικής της φυσιογνωμίας και εκεί μπορεί να συμβάλλει θετικά για μια προοδευτική διακυβέρνηση του τόπου".

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις Ρεπούση:

«Η ΔΗΜΑΡ σήμερα οφείλει να έχει μια ξεκάθαρη πολιτική απάντηση και σε ό,τι αφορά τις πολιτικές που ασκούνται και σε ό,τι αφορά τις δυνάμεις με τις οποίες θέλει να συμμαχήσει για να αλλάξουν οι πολιτικές αυτές. Πράγματι, η πολιτική της ΔΗΜΑΡ αυτή τη στιγμή είναι αντιφατική.

Θα πρέπει να επιλέξει τους εταίρους και συμμάχους με τους οποίους θα προχωρήσει στο παρόν και το μέλλον της χώρας. Υπέστη μια συντριπτική ήττα και τώρα από το ούτε με το ΠΑΣΟΚ ούτε με τον ΣΥΡΙΖΑ περνάει στο και με τον έναν και με τον άλλον.

Κατά τη γνώμη μου, είναι μια λάθος πολιτική απάντηση. Θα πρέπει να τοποθετηθεί μέσα από συλλογικές διαδικασίες με ποιες δυνάμεις είναι και για ποιο λόγο η ΔΗΜΑΡ, με τη σοβαρότητα που τη διακρίνει και το μεταρρυθμιστικό της λόγο και σαφή ευρωπαϊκό προσανατολισμό, θα πρέπει να επηρεάσει με την προγραμματική της κατεύθυνση τις δυνάμεις της αλλαγής των ασκούμενων πολιτικών.

Σαφώς πρέπει να τοποθετηθεί με την αλλαγή στη διακυβέρνηση της χώρας, με την αλλαγή στις πολιτικές που ασκούνται σήμερα από τη συγκυβέρνηση Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ.

Φυσικά (με τον ΣΥΡΙΖΑ), αλλά στη βάση των δικών της προγραμματικών θέσεων και της δικής της φυσιογνωμίας και εκεί μπορεί να συμβάλλει θετικά για μια προοδευτική διακυβέρνηση του τόπου.»...
tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: