7.7.14

Παραλλήλισε τη δολοφονία Φύσσα με συμπλοκές χούλιγκαν...

lagosΓια στοχοποίηση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής και για καταγεγραμμένες συνομιλίες τους πριν την έναρξη της εισαγγελικής έρευνας σε βάρος τους, έκανε λόγο στην απολογία του ο...
προφυλακισμένος βουλευτής, Γιάννης Λαγός, στη συμπληρωματική απολογία του ενώπιον των δύο ανακριτριών.


Μάλιστα αναφερόμενος στη δολοφονία του άτυχου Παύλου Φύσσα υποστήριξε ότι επρόκειτο για ένα «μεμονωμένο και ατυχές περιστατικό, που θα μπορούσε να συμβεί οπουδήποτε».

Ο κατηγορούμενος για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, αλλά και για παράνομη οπλοκατοχή, δεν διστάζει να παραλληλίσει τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι με τις αιματηρές συμπλοκές χούλιγκαν.

«Θα ήθελα να αναφερθεί το γεγονός ότι είμαι περιφερειάρχης της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά από το 2006. Κατά τα έτη 2006-2012 δεν υπάρχει καμία εγκληματική, καμία κακουργηματική, καμία παράνομη πράξη. Άρα, το συγκεκριμένο γεγονός, δηλαδή η δολοφονία του Παύλου Φύσσα, ήταν ένα μεμονωμένο και ατυχές περιστατικό που θα μπορούσε να συμβεί οπουδήποτε και καμία γνώση εγώ δεν είχα και η υπόλοιπη ηγεσία της Χρυσής Αυγής. Και να τονίσω επίσης, ότι, αν για ένα ατυχές γεγονός, τη δολοφονία ενός ανθρώπου, διώκονται βουλευτές και αρχηγός του τρίτου κόμματος στην Ελλάδα, τι θα έπρεπε να γίνει με διάφορα ποδοσφαιρικά σωματεία, στα οποία έχουν γίνει προκαθορισμένα ραντεβού και έχουν υπάρξει νεκροί και τραυματίες» γράφει στο απολογητικό του υπόμνημα.

Η ανάκριση για την υπόθεση της ΧΑ ολοκληρώνει τον κύκλο της με τις συμπληρωματικές απολογίες στις 9 και 10 Ιουλίου των βουλευτών, Ηλία Κασιδιάρη και Νίκου Μίχου...
πηγή matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: