4.7.14

Σε αναμονή της απόφασης για την απεργία στη ΔΕΗ...

dei apergiaΜετά την ολοκλήρωση της ακροαματικής διαδικασίας  για την αγωγή κατά της απεργίας της ΔΕΗ, με αίτημα να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η κινητοποίηση των εργαζομένων, αναμένεται η απόφαση αργά το βράδυ, χωρίς να...
αποκλείεται να βγει ακόμα και αύριο.

Στη δικαιοσύνη κατέθεσαν υπέρ της απεργίας η πλευρά της ΓΕΝΟΠ και κατά της απεργίας η πλευρά της ΔΕΗ, του Διαχειριστή του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) Α.Ε. και του Ανεξάρτητου Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ) Α.Ε.

Η πρόεδρος έκρινε ότι απαιτούνται πρόσθετα στοιχεία προκειμένου να αποφανθεί, τα οποία και ζήτησε από τους δικηγόρους των δύο πλευρών.

Από τις 12 το μεσημέρι οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ, είχαν συγκεντρωθεί στα δικαστήρια της Ευελπίδων, όπου και συζητούνταν στο Πρωτοδικείο Αθηνών η τριπλή προσφυγή (από ΔΕΗ, ΔΕΔΔΗΕ, ΑΔΜΗΕ).

Εκτιμάται ότι η σχετική απόφαση θα εκδοθεί αργά το βράδυ της Παρασκευής, αν και δεν αποκλείεται να μην προλάβει η πρόεδρος να μελετήσει σήμερα τον πρόσθετο όγκο στοιχείων που θα προσκομίσουν οι δικηγόροι...
matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: