7.7.14

Στο φουλ οι μηχανές!...



Συνεχόμενες… αφίξεις στον Ολυμπιακό, όπου κάθε μέρα έρχεται και ένας παίκτης στην Ελλάδα για τους Πειραιώτες!
Μετά την...
ανακοίνωση του Ερίκ Αμπιντάλ, η οποία έκανε τον γύρο του κόσμου, σειρά παίρνουν οι Μαζουακού και Ντοσεβί!
Ο πρώτος, πέρασε τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην Πλατεία Αλεξάνδρας, το Σάββατο (5/7) και αναμένονται οι εξελίξεις σύντομα.
Το ίδιο ισχύει και για τον Ντοσεβί, ο οποίος ήρθε χθες (6/7) στην χώρα μας και μέσα στην μέρα αναμένεται να υπάρξει θετική έκβαση στην υπόθεση.
Αν συνυπολογίσει κανείς και τις ανακοινώσεις των Αυλωνίτη και Παπάζογλου, αλλά και τις επεκτάσεις των συμβολαίων των Σιόβα και Σάμαρη, οι μεταγραφικές… μηχανές στον Ολυμπιακό δουλεύουν στο φουλ και η διοίκηση της ομάδας του Πειραιά κάνει τα πάντα για να δυναμώσει ακόμα περισσότερο το ρόστερ, ώστε οι Πρωταθλητές Ελλάδος να πετύχουν τους στόχους τους και τη νέα περίοδο! 
Προπόνηση και αναχώρηση


Εν τω μεταξύ, σε ό,τι έχει να κάνει με την προετοιμασία, η αποστολή των Πειραιωτών αναχωρεί για το Ζέεφελντ της Αυστρίας σήμερα (7/7) το μεσημέρι.
Πρώτα, όμως, θα γίνει προπόνηση στου Ρέντη στις 09:30 και αμέσως μετά θα γίνει γνωστή από τον Μίτσελ, η αποστολή για την Αυστρία, εκεί όπου θα… χτιστεί ο Ολυμπιακός της νέας περιόδου, σε πρώτο στάδιο!
Θυμίζουμε ότι χθες (6/7), υπήρξε διπλή προπόνηση για τους παίκτες του Μίτσελ. Χωρισμένοι ξανά σε δύο γκρουπ, οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν να περνούν από εργομετρικές εξετάσεις, από το πρωί, μέχρι το απόγευμα, σταδιακά.
Όσοι από τους παίκτες της ομάδας, πέρασαν το Σάββατο (5/7) τα προβλεπόμενα τεστ, έκαναν προπόνηση στις 09:30 και στις 19:00.
Αρχικά, έκαναν αερόβιο πρόγραμμα και στη συνέχεια έπιασαν και μπάλα, δουλεύοντας επάνω στην κατοχή και την καλή κυκλοφορία.
woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: