5.7.14

Παίρνει «γεύση» από Ελλάδα και Ολυμπιακό!...




ΒΙΝΤΕΟ...
Ο Ολυμπιακός είναι αποφασισμένος να κάνει το μεταγραφικό «μπαμ» του καλοκαιριού (κάντε κλικ εδώ για να δείτε το πλούσιο βιογραφικό του), ντύνοντας στα ερυθρόλευκα έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή και τεράστιο μαχητή της ζωής, όπως ο Ερίκ Αμπιντάλ.
Ο ...
35χρονος Γάλλος αμυντικός, βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες στην χώρα μας (κάντε κλικ εδώ για να δείτε την άφιξη του), έτσι ώστε, να συζητήσει με τους Πειραιώτες τις τελευταίες λεπτομέρειες που απομένουν για την ολοκλήρωση της μεγάλης μεταγραφής.
Ο παλιός άσος των Μπαρτσελόνα και Μονακό, θα πάρει μία πρώτη «γεύση» από την χώρα μας και τους Πρωταθλητές Ελλάδας, οι οποίοι φιλοδοξούν πως με τον διεθνή άσο στο έμψυχο δυναμικό τους, θα ισχυροποιηθούν σε μεγάλο βαθμό αμυντικά, ενόψει της νέας σεζόν (κάντε κλικ εδώ για να δείτε αναλυτικά).
Άλλωστε, πρόκειται για έναν παίκτη με τεράστιες ποδοσφαιρικές παραστάσεις, αρκετά τρόπαια πρωταθλητή από Γαλλία και Ισπανία στο παλμαρέ του και φυσικά δύο κατακτήσεις της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης του πλανήτη, που δεν είναι άλλη από το Champions League.
Δείτε εν δράσει τον Αμπιντάλ...
πηγη woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: