3.7.14

Έλληνες πολιτικοί υπό κράτηση, αλλά πού; ...


Οι Γάλλοι έβαλαν τον Σαρκοζί υπό κράτηση. Κρατήθηκε στην έδρα της Υπηρεσίας Καταπολέμησης της Διαφθοράς. Εκεί έχουν τέτοια! Ολόκληρη υπηρεσία που προβαίνει σε κρατήσεις. Γιατί έχουν...
και εκείνοι διαφθορά. Βαθμού Α΄. Εμείς που έχουμε διαφθορά βαθμού Β΄, Γ΄, Ε΄, Ω΄ δεν έχουμε. Η κατηγορία που ερευνάται από τους Γάλλους: αθέμιτη άσκηση επιρροής του Σαρκοζί για να αποκτήσει πληροφορίες γύρω από εν εξελίξει δικαστική έρευνα και να επηρεάσει την έκβασή της. 


Ο γαλλικός Τύπος αναφέρει ότι ο Σαρκοζί προσέφερε επί της προεδρίας του σε δικαστικό ως αντάλλαγμα την τοποθέτησή του στο Μονακό. Μια ελληνοπρεπέστατη κίνηση! Χωρίς καθόλου ελληνοπρεπή συνέχεια. Όταν οι Γάλλοι δρουν τόσο καταλυτικά, εμείς αποψιλώνουμε το διακαιακό μας σύστημα με νόμους περί ευθύνης υπουργών, παρέλευση ημερομηνιών για παραγραφές και προχωράμε σε πρόωρο βιαστικό κλείσιμο της Βουλής. Αν κάποιοι (πάμπολλοι!) πολιτικοί κρίνονταν με γαλλικούς νόμους και από γαλλικά συστήματα τώρα θα ήταν φυλακή αντί να κυκλοφορούν ελεύθεροι, να κάνουν… αγωγές και, κάποιοι, να μας κυβερνούν και να έχουν εμάς υπό κράτηση. Ενώ αυτοί, βρίσκονται συνεχώς «υπό κράτηση» αλλά στην Εξουσία!

Harddog

Δεν υπάρχουν σχόλια: