2.7.14

Φρουρούμενη στο σπίτι της η Ζαρούλια...



Κλήσεις σε συμπληρωματικές απολογίες, για αύριο, στους  Κασιδιάρη και Μίχο...
Με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών επεβλήθη κατ' οίκον περιορισμός και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα στη σύζυγο του προφυλακισμένου αρχηγού της Χρυσής Αυγής.

Το αρμόδιο δικαστικό Συμβούλιο έλυσε...
τη διαφωνία μεταξύ των ανακριτριών και του αρμόδιου εισαγγελέα, επιβάλλοντας περιοριστικούς όρους στην Ελένη Ζαρούλια, ενώ ο εισαγγελέας είχε προτείνει την προσωρινή της κράτηση.

Την Πέμπτη έχουν κληθεί να απολογηθούν οι βουλευτές Ηλίας Κασιδιάρης και Γιάννης Μίχος για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.
Ο Ηλίας Κασιδιάρης κατηγορείται για παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία με σκοπό την προμήθεια εγκληματικής οργάνωσης, ενώ ο Γιάννης Μίχος για κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών. Αναμένεται να πάρουν προσθεσμία.


Την Παρασκευή θα απολογηθούν οι τρεις προφυλακισμένοι βουλευτές Ν. Μιχαλολιάκος, Χρήστος Παππάς και Γιάννης Λαγός.

Αναμένεται να μεταφερθούν από τις φυλακές και να δώσουν εξηγήσεις ενώπιον των δύο ανακριτριών Ιωάννας Κλάππα και Μαρίας Δημητροπούλου επίσης για παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία με σκοπό την προμήθεια εγκληματικής οργάνωσης.

Το βούλευμα για τη νομική τύχη της Ελένης Ζαρούλια αναμένεται να εκδοθεί έως την Πέμπτη.

Οι δικαστές του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών θα κρίνουν αν προφυλακισθεί ή της επιβληθεί κατ' οίκον περιορισμός.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Βήματος» η καθυστέρηση οφείλεται στο γεγονός ότι ο εισαγγελέας Ισίδωρος Ντογιάκος κατέθεσε το Σάββατο το πρωί συμπληρωματική εισήγηση με την οποία προσκομίζει νέα στοιχεία σε βάρος της κ. Ζαρούλια επιμένοντας στην προφυλάκισή της.

Το πενθήμερο επομένως που απαιτεί ο νόμος για την έκδοση της απόφασης προσμετράται από το Σάββατο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: