29.7.14

"Δεν φεύγει η Τρόικα, αλλά η κυβέρνηση...

...το αργότερο μέχρι τον Μάρτιο" (HXHTIKO)...


Μιλάει ο υπεύθυνος της οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μηλιός, με αφορμή τα επικοινωνιακά τεχνάσματα της κυβέρνησης, που παρουσιάζει τις συναντήσεις με την Τρόικα στο Παρίσι ως μέρος της πολιτικής του "success story".

Με...
εφαλτήριο την τελευταία "ανακάλυψη" της κυβέρνησης ότι η χώρα βρίσκεται σε τροχιά ανάπτυξης και γι` αυτό οι συναντήσεις με την Τρόικα θα λαμβάνουν χώρα στο Παρίσι, το δίδυμο Σαμαρά - Βενιζέλου προετοιμάζει το έδαφος για την προεκλογική περίοδο του φθινοπώρου, σχολιάζει ο κ. Μηλιός.



Αναφέρει μάλιστα ότι η δημοσιονομική πολιτική και το ιδιωτικό χρέος δεν είναι πρόβλημα μονάχα της Ελλάδας, αλλά ολόκληρου του Ευρωπαϊκού νότου.

Επιδείνωση, όμως, προκαλούν οι πολιτικές τις οποίες εφαρμόζει και το Μαξίμου, οι οποίες πηγάζουν από το δίπολο Μέρκελ και Ρέντζι.

Καταρρίπτεται λοιπόν, ο μύθος που προσπαθούν να καλλιεργήσουν τα κέντρα εξουσίας στην Ευρώπη, τα οποία παρουσιάζουν ότι δήθεν διεξάγεται μια πολιτική μάχη μεταξύ της Μέρκελ και ενός Ευρωπαϊκού κεντροαριστερού πόλου με ηγέτη τον Ιταλό πρωθυπουργό Ρέντζι.

Συγκεκριμένα ο κ. Μηλιός υπογραμμίζει ότι αντίθετα με το τι παρουσιάζουν, οι δύο πλευρές έχουν αγαστή συνεργασία...
stokokkino.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: