7.7.14

«Βέλη» Βενιζέλου με στόχο τον ΣΥΡΙΖΑ...

venizelos 
Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, στην εισαγωγική του ομιλία στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος. Με αφορμή την πρόταση για...
διεξαγωγή δημοψηφίσματος που έχει καταθέσει η αξιωματική αντιπολίτευση, ο κ. Βενιζέλος τόνισε πως η πρωτοβουλία αυτή γίνεται «στο όνομα της ακινησίας». Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, εκτίμησε πως η πρόταση της Κουμουνδούρου έχει να κάνει με τις επιδιώξεις που έχει για διεξαγωγή πρόωρων εκλογών συνδέοντας το θέμα την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Πρόσθεσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχει κυβερνητική αντιπρόταση.
Αναφερόμενος στο νομοσχέδιο για τη «μικρή ΔΕΗ» ο κ. Βενιζέλος υποστήριξε πως δίνει απαντήσεις σε όλες τις ανησυχίες (σ.σ των εργαζομένων και των τοπικών κοινωνιών).
Σχετικά με τις ζυμώσεις στο χώρο της Κεντροαριστεράς τόνισε πως «δε θέλουμε ένα ΠΑΣΟΚ που στενεύει. Θέλουμε ένα ΠΑΣΟΚ που διευρύνεται». Τέλος, έθεσε ως βασική προϋπόθεση για την κεντροαριστερά, την κυβερνητική σταθερότητα και την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας από την υπάρχουσα Βουλή ώστε να μην οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές.

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: