6.7.14

«Δικτάτορες» οι συνδικαλιστές, «εκβιαστής» ο ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνει ο Κ. Μητσοτάκης...



«Επιχειρεί να βυθίσει στο σκοτάδι ολόκληρη την Ελλάδα, να διαλύσει τους επαγγελματίες και να πλήξει ευθέως τον τουρισμό και τη διεθνή εικόνα της χώρας» κατηγορεί την αξιωματική αντιπολίτευση ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης σε ένα συκοφαντικό κρεσέντο κατά όσων αντιστέκονται στο...
ξεπούλημα της ΔΕΗ.


Ο Κ. Μητσοτάκης κάνει λόγο για εκβιαστική στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τονίζει: «Έχουμε την εθνική υποχρέωση να σταθούμε απέναντι στον εκβιασμό των αριθμών του ΣΥΡΙΖΑ».

«Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη. Ούτε στον κ. Τσίπρα, ούτε στους συνδικαλιστές - δικτάτορες που ταλαιπωρούν τον λαό και επιβαρύνουν τους Έλληνες φορολογούμενους. Αυτά που ήξεραν τελείωσαν. Η κυβέρνηση δεν εκβιάζεται από κάποιους, πολύ λίγους, που θέλουν να διατηρήσουν τα οφίκιά τους σε βάρος των πολλών» σημειώνει ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος συμπληρώνει: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει στηρίξει ούτε μια στρατηγική επένδυση, ούτε αποκρατικοποίηση ούτε μία μεταρρύθμιση. Έχει πάρει "αγκαλιά" τον μέχρι χθες πράσινο συνδικαλιστή Φωτόπουλο, μαζί με μια ετερόκλητη συμμαχία αποτελούμενου από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και τους ΑΝΕΛ. Επιχειρεί να βυθίσει στο σκοτάδι ολόκληρη την Ελλάδα, να διαλύσει τους επαγγελματίες και να πλήξει ευθέως τον τουρισμό και τη διεθνή εικόνα της χώρας».

Σχετικά με τα θέματα του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, ο κ. Μητσοτάκης ξεκαθαρίζει ότι «κανένας υπάλληλος δεν πρόκειται να απολυθεί βάσει της αξιολόγησής του ούτε πρόκειται να υποστεί μισθολογικές κυρώσεις», ενώ αναφερόμενος στις αποχωρήσεις επίορκων υπαλλήλων σημειώνει ότι πρώτο τετράμηνο του τρέχοντος έτους αποχώρησαν πάνω από 300 υπάλληλοι και προσθέτει: «Ο μόνιμος μηχανισμός που έχουμε δημιουργήσει για την παρακολούθηση των πειθαρχικών διαδικασιών και την εύρεση πλαστών δικαιολογητικών στο Σώμα Επιθεωρητών-Ελεγκτών Δημόσιας Διοίηκησης, μας επιτρέπει να έχουμε πλήρη εποπτεία της όλης διαδικασίας και είμαι βέβαιος ότι το επόμενο διάστημα θα έχουμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα».

left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: