7.7.14

Παπαδημούλης: "Χουντικής κοπής τακτικές επιστράτευσης...

Παπαδημούλης: «Χουντικής κοπής τακτικές επιστράτευσης δεν υπάρχουν σε καμία άλλη χώρα»
...δεν υπάρχουν σε καμία άλλη χώρα"...

Ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης,μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή του Πέτρου Κουσουλού και του Δήμου Βερύκιου τόνισε πως η εκπροσώπιση της Ελλάδας στην Ευρώπη είναι...
μεγάλης σημασίας καθώς « αποφασίζονται ολοένα και περισσότερα για εμάς χωρίς εμάς» .

Αναφερόμενος στην εικόνα που έχει η Ελλάδα προς τα έξω ο κ. Παπαδημούλης παραδέχθηκε πως η«μετοχή της Ελλάδας είναι πολύ χαμηλά. Γι΄αυτό ευθύνονται οι κυβερνήσεις των προηγούμενων ετών. Αυτό που ακούγεται ολοένα και περισσότερο είναι πως η πολιτική που έχει εφαρμοστεί από τους δανειστές στην Ελλάδα είναι λάθος».

Για την εικόνα που έχε ο ΣΥΡΙΖΑ στο Ευρωπαικό Κοινοβούλιο ο Δημήτρης Παπαδημούλης υπογράμμισε πως «η άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ είναι ελπίδα για τον κόσμο. Σας βεβαιώνω πως τα κόμματα του ευρωκοιβουλίου παραδέχονται πως τα «αδέρφια» κόμματα στη Ελλάδα έχουν κάνει λάθος πολιτικές.

Η εικόνα που υπάρχει για τον ΣΥΡΙΖΑ σήμερα έχει αλλάξει προς το καλύτερο. Τώρα καταλαβαίνουν πως είμαστε μια αριστερή δύναμη που θέλει να αλλάξει πολλά. Είμαστε αυτοί που θέλουμε να βάλουμε τέλος στη λιτότητα».

Τέλος εξαπέλυσε επίθεση στη Κυβέρνηση για την τακτική της επιστράτευσης χαρακτηρίζοντάς την «χουντικής κοπής».

«Τέτοιες χουντικής κοπής πολιτικές επιστράτευσης δεν υπάρχουν σε καμία ευρωπαϊκή χώρα»...
e-reportaz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: