26.7.14

Έτσι ξαναζεσταίνουν τον Ψυχρό Πόλεμο...




Για τους πολιτικούς ηγέτες, τους αναλυτές και τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης της Δύσης, δεν υπάρχει αμφιβολία: για όλα φταίει ο Πούτιν. Αυτός ξεκίνησε τον πόλεμο, αυτός έριξε το μαλαισιανό αεροπλάνο, αυτός οδηγεί τον κόσμο στον ...
νέο Ψυχρό Πόλεμο.


Μεγάλα ΜΜΕ και νεοσυντηρητικοί οργανικοί διανοούμενοι εικονογραφούν τον Πούτιν ως το νέο δαίμονα για τη Δύση και απαιτούν ριζοσπαστικές αλλαγές.

Για μεγάλο μέρος των δυτικών ΜΜΕ ο Βλαντιμίρ Πούτιν αποκτά αίφνης το ρόλο του «δαίμονα» που συνηθίζει να αποδίδει η Δύση στον ηγέτη του «εχθρού», όπως συνέβη με τον Σαντάμ Χουσεϊν, τον Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς ή τον Οσάμα Μπιν Λάντεν.

Ο Πούτιν πήρε κακούργους, ληστές, βιαστές και πρώην κατάδικους και βάνδαλους και τους μετέτρεψε σε παραστρατιωτική δύναμη. Σε αυτό το σινάφι των πειρατών ο Ρώσος πρόεδρος παρέδωσε ένα τρομακτικό οπλοστάσιο για να παίξουν, όπως τα παιδιά παίζουν με τα πυροτεχνήματα», γράφει ο πολεμοκάπηλος Μπερνάρ – Ανρί Λεβί στους ΝΥ Times.

Αμερικανός βουλευτής είπε: «Κάποιοι που παίρνουν αποφάσεις στις ΗΠΑ χρησιμοποιούν την αεροπορική καταστροφή της Malaysia Airlines για να αυξήσουν την αμερικανική στρατιωτική ισχύ. Είναι καλό να έχεις ένα μπαμπούλα' να τρομάζει τους ηγέτες, ώστε αυτοί να επενδύουν όλο και περισσότερα χρήματα σε όπλα για να αντιμετωπίσουν την υποτιθέμενη απειλή».

Τι πρέπει να κάνει λοιπόν η… αθώα του αίματος (και στην Ουκρανία) Δύση για να σταματήσει τον «κακούργο» και τους αιμοβόρους, μεθύστακες Ρωσ(όφων)ους «κατσαπλιάδες» του;

"Εφημερίδα των Συντακτών"

Δεν υπάρχουν σχόλια: