15.7.14

Θρίλερ, δεκάδες μέτρα κάτω από το έδαφος της Μόσχας...


Ασθενοφόρα και ελικόπτερα, παραλαμβάνουν συνεχώς τραυματίες.
Δώδεκα άνθρωποι έχουν χάσει μεχρι στιγμής τη ζωή τους και πάνω από 150 έχουν τραυματιστεί.
Τι αναφέρουν τα ξένα ΜΜΕ.
ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ...
Πανικός επικράτησε στο μετρό της Μόσχας μετά τον εκτροχιασμό βαγονιού στη γραμμή Arbatsko-Pokrovskaya στις 8.30 (τοπική ώρα), σύμφωνα με το Russia Τoday.

Όπως μετέδωσε το πρακτορείο Ιtar-Tass εκτροχιάστηκε...
το τέταρτο βαγόνι του συρμού, 200 μέτρα από τον σταθμό του μετρό Slavyansky Bulvar.

Δώδεκα άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους και πάνω από 150 έχουν τραυματιστεί, σύμφωνα με τις υπηρεσίες πρώτων βοηθειών, όπως μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Interfax.

Αδιευκρίνιστος παραμένει ο συνολικός αριθμός των επιβατών που επέβαιναν στον συρμό.



Διασώστες και πυροσβέστες απομάκρυναν τους επιβάτες από τον συρμό που έχει ακινητοποιηθεί, ενώ δεκάδες ασθενοφόρα και ένα ελικόπτερο έσπευσαν στον τόπο του δυστυχήματος για να μεταφέρουν τραυματίες.

Ο δήμαρχος της Μόσχας Σεργκέι Σομπιάνιν βρίσκεται επί τόπου.



Εκπρόσωπος του υπουργείου Εκτάκτων Καταστάσεων ανακοίνωσε ότι απότομη αύξηση της τάσης του ηλεκτρικού ρεύματος προκάλεσε τη διακοπή της πορείας του συρμού και τον εκτροχιασμό βαγονιών.



«Φρέναρε πολύ απότομα. Τα φώτα έσβησαν και είχε πολύ καπνό», δήλωσε ένας επιβάτης του συρμού στο τηλεοπτικό δίκτυο Rossiya-24 και τόνισε: «Ήμασταν παγιδευμένοι και βγήκαμε από θαύμα. Νόμιζα ότι ήρθε το τέλος. Πολλοί άνθρωποι τραυματίσθηκαν, οι περισσότεροι στο πρώτο βαγόνι, γιατί τα βαγόνια έπεσαν το ένα επάνω στο άλλο».

Τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων μετέδωσαν νωρίτερα ότι 20 άνθρωποι είχαν παγιδευθεί σε ένα από τα βαγόνια. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για σφάλμα χειρισμού.

real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: