9.7.14

ΔΗΜΑΡ: Τι θα κάνουν οι διαφωνούντες με το δημοψήφισμα...

DIMARΣε ασκήσεις αριθμητικής για τις υπογραφές στη διακριτή πρόταση που θα καταθέσουν για το δημοψήφισμα για τη «μικρή ΔΕΗ» επιδίδονται και στη Δημοκρατική Αριστερά.
         
Ανώτατες πηγές της Αγίου Κωνσταντίνου διαβεβαίωναν ότι...
από τους αρχικά διαφωνούντες βουλευτές, οι Θωμάς Ψύρρας και Νίκη Φούντα ενημέρωσαν ήδη ότι θα υπογράψουν. Κλειστά χαρτιά κρατά η Κατερίνα Μάρκου, υποστηρίζοντας ότι θα τοποθετηθεί αφού πρώτα δει το ακριβές κείμενο.

Αδιευκρίνιστο παραμένει το τι θα πράξει ο Σπύρος Λυκούδης, ο οποίος πάντως στη συνεδρίαση της Δευτέρας είχε καταψηφίσει την πρόταση της ΔΗΜΑΡ για δημοψήφισμα και χθες έδειξε να παραμένει αρνητικός. «Δεν χρειάζεται κανένα δημοψήφισμα σε ένα θέμα τόσο σύνθετο», εκτίμησε ο βουλευτής Επικρατείας (ρ/σ Alpha 9,89), συμπληρώνοντας ότι πρόκειται για ένα «εξαιρετικά διακινδυνευμένο ζήτημα από πλευράς ουσίας». Παράλληλα, επανέλαβε την άποψη ότι η συγκεκριμένη υπόθεση συνιστά πολιτικό τακτικισμό του ΣΥΡΙΖΑ και ο ίδιος δεν θα επιθυμούσε η ΔΗΜΑΡ να λάβει μέρος σε αυτή τη διαδικασία.

Ο Γρηγόρης Ψαριανός, ο οποίος θεωρείται «ξένο σώμα» και απέχει από τις κομματικές διεργασίες, έχει ξεκαθαρίσει ότι διαφωνεί με την ιδέα του δημοψηφίσματος.

Κληθείς να απαντήσει για τη στάση της ηγεσίας στο ενδεχόμενο που κάποιοι βουλευτές δεν θα προσυπογράψουν την πρόταση, ο εκπρόσωπος Τύπου, Χρήστος Μαχαίρας (ρ/σ Real Fm), επικαλέστηκε τη συλλογικότητα του κόμματος, υπογραμμίζοντας ότι άπαντες είναι υποχρεωμένοι να την προστατεύσουν...
efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: