17.7.14

Ατελείωτη φρίκη, σκότωσαν 4 παιδιά ...



...σε παραλία της Γάζας την ώρα που έπαιζαν ποδόσφαιρο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)...
Τέσσερα παιδιά σκοτώθηκαν στις χθεσινές επιθέσεις του Ισραήλ στη Γάζα, τα οποία έπαιζαν ποδόσφαιρο σε παραλία. Τα παιδιά μετά την πρώτη έκρηξη άρχισαν...
πανικόβλητα να τρέχουν προς κοντινό ξενοδοχείο για να βρουν καταφύγιο, όταν το δεύτερο μοιραίο βλήμα εξερράγη ανάμεσά τους σκοτώνοντας τα παιδιά ακαριαία.


Νεκροί είναι ο Αχεντ Ατεφ Μπάκερ, 10 ετών, ο Ζακαρία Αχεντ Μπάκερ, 10 ετών, ο Μοχάμεντ Ράμεζ Μπάκερ, 9 ετών και ο Ισμαήλ Μοχάμεντ Μπάκερ, 11 ετών. Ολοι τους εξαδέλφια.
«Έπαιζαν στην παραλία. Είχαν πάει στο λιμάνι για να φύγουν από τον καταυλισμό (προσφύγων) του Σάτι, διότι σημειώνονται πολλοί βομβαρδισμοί εκεί», εξήγησε ο Χάμις Μπάκερ, 47 ετών, μέλος της οικογένειας.



Οι σοροί των παιδιών δόθηκαν αμέσως στις οικογένειές τους και μεταφέρθηκαν σε ένα τέμενος πριν την κηδεία τους, η οποία πραγματοποιήθηκε αμέσως και εξελίχθηκε σε διαμαρτυρία για την ανεξέλεγκτη τροπή που έχουν λάβει οι επιθέσεις των Ισραηλινών.



Ο ισραηλινός στρατός χαρακτήρισε το συμβάν τραγικό και τόνισε ότι
«Ερευνούμε ευσυνείδητα το εν λόγω συμβάν», αναφέρει ο στρατός σε ανακοίνωσή του. Η ανακοίνωση υποστηρίζει ότι με βάση τα πρώτα αποτελέσματα της έρευνας προκύπτει ότι στόχος ήταν «οι τρομοκράτες της Χαμάς».









 


topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: