13.7.14

Ο Ηλίας του... 16ου...


Αμίλητος, περίλυπος, με κομμένα τα φτερά του, πέρασε τον αναγκαστικό σωματικό έλεγχο που  διενεργείται για όλους τους κρατουμένους ο Ηλίας Κασιδιάρης διαβαίνοντας την πύλη των γυναικείων φυλακών του Κορυδαλλού.
Το γνωστό αλαζονικό ύφος του εξαφανίστηκε από το πρόσωπό του όταν...
οι φύλακες τον ρώτησαν εάν υπάρχει κανένα πρόβλημα να τοποθετηθεί στην ίδια πτέρυγα με τον «αρχηγό» του Νίκο Μιχαλολιάκο, αφού και αυτοί είχαν ακούσει για πάγωμα των σχέσεών τους. Είπε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα, αλλά ζήτησε, εάν γίνεται, να τον τοποθετήσουν μόνο του σε ένα κελί κοντά στους άλλους «συναγωνιστές», όπως τους αποκαλούσε.
Τον έβαλαν όντως μόνο του (μου είπαν στο κελί Νο 16), όχι σε μεγάλη απόσταση από το κελί των Μιχαλολιάκου και Χρ. Παππά. Βεβαίως η επιθυμία του, όπως μαθαίνω, να είναι μόνος του στο κελί ικανοποιήθηκε προσωρινά από τη διεύθυνση των φυλακών, επειδή υπήρχε χώρος στην ειδικά διαμορφωμένη πτέρυγα των γυναικείων φυλακών. Αυτό δεν σημαίνει ότι στο μέλλον δεν θα του φέρουν και συγκάτοικο. Τακτοποίησε τα πράγματά του στο κελί, δεν ζήτησε τίποτε άλλο και ξάπλωσε.

"BHMAτοδότης"

Δεν υπάρχουν σχόλια: