31.5.14

Μακριά από το ζεύγος Πιτ-Τζολί, πρέπει να παραμείνει ο φαρσέρ...

Μακριά από το ζεύγος Πιτ-Τζολί πρέπει να παραμείνει ο oυκρανός φαρσέρ
Είκοσι ημέρες κοινωφελούς εργασίας και απαγόρευση να πλησιάσει σε ακτίνα 500 μέτρων τον Μπραντ Πιτ και την Αντζελίνα Τζολί επέβαλε το δικαστήριο του Λος Άντζελες στον Ουκρανό φαρσέρ, ο οποίος την Πέμπτη χτύπησε τον διάσημο ηθοποιό στο πρόσωπο, λίγο πριν την...
πρεμιέρα της ταινίας Maleficent.
Το δικαστήριο απαγόρευσε επίσης στον Βιτάλι Σεντιούκ, 25 ετών, να πλησιάσει σε οποιαδήποτε καλλιτεχνική εκδήλωση, δήλωσε ο εκπρόσωπος της εισαγγελίας του Λος Άντζελες, Ρομπ Γουίλσον.
Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, ο Σεντιούκ θα πρέπει να ολοκληρώσει 52 συνεδρίες ψυχολογικής υποστήριξης, ενώ αναμένεται να βρεθεί και πάλι ενώπιον του δικαστηρίου στις 8 Ιουλίου.
Ο Σεντιούκ πήδηξε ένα φράχτη για να βρεθεί στο κόκκινο χαλί, όπου εκείνη την ώρα ο Πιτ και η σύντροφός του, Αντζελίνα Τζολί, υπέγραφαν αυτόγραφα. Ο νεαρός χτύπησε τον ηθοποιό στο πρόσωπο και συνελήφθη αμέσως. Ο Πιτ δεν τραυματίστηκε σοβαρά και μάλιστα συνέχισε να υπογράφει αυτόγραφα στους θαυμαστές του. Ωστόσο αργότερα εξέδωσε εντολή περιοριστικών μέτρων για τον Σεντιούκ.
Ο Σεντιούκ, δημοσιογράφος της ουκρανικής τηλεόρασης, έχει γίνει διάσημος για τις κακόγουστες φάρσες του εναντίον διασημοτήτων. Πρόσφατα προσπάθησε να μπει κάτω από το φόρεμα της ηθοποιού Αμέρικα Φεράρα, ενώ εκείνη πόζαρε για τους φωτορεπόρτερ στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών, εισέβαλε στη σκηνή την ώρα που η τραγουδίστρια Αντέλ παραλάμβανε το βραβείο Γκράμι και φίλησε τον Γουίλ Σμιθ -για να δεχτεί αμέσως ένα χαστούκι από τον ηθοποιό- στην πρεμιέρα μιας ταινίας στη Μόσχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: