31.5.14

Καπερνάρος: Δεν πάω στη Νέα Δημοκρατία...

Καπερνάρος: Δεν πάω στη Νέα Δημοκρατία
 Απέκλεισε το ενδεχόμενο να προσχωρήσει στη Νέα Δημοκρατία ο ανεξάρτητος βουλευτής, Βασίλης Καπερνάρος, μιλώντας στον RΕΑL FM.
«Δεν είναι δυνατόν να...
πάω στη Νέα Δημοκρατία», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καπερνάρος ενώ ερωτηθείς αν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει στους Ανεξάρτητους Έλληνες αν αλλάξει η στρατηγική του κόμματος τόνισε ότι «προσβλέπω ότι δεν θα αλλάξει κάτι».
«Μένω ανεξάρτητος βουλευτής», ανέφερε και ξεκαθάρισε ότι δεν δέχθηκε πιέσεις για να αποχωρήσει από τους Ανεξάρτητους Έλληνες.
Απαντώντας στον εκπρόσωπο Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κούικ, ο οποίος μιλώντας χθες στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Real Fm 97.8, σημείωσε ότι «δεν καταλάβαμε πολιτικά γιατί έφυγε ο Καπερνάρος», ο ανεξάρτητος βουλευτής υπογράμμισε:
«Ο κ. Κουίκ αν δεν κατάλαβε εμένα, έπρεπε να καταλάβει τον πρόεδρο. Ο πρόεδρος ομολόγησε και παραδέχθηκε ότι ήταν ανύπαρκτη η οργανωτική λειτουργία του κινήματος, μέχρι σήμερα».
Κάνοντας λόγο για μία «αποτυχημένη  πολιτική τακτική», ο κ. Καπερνάρος διερωτήθηκε:
«Ο Κουίκ δεν άκουσε τις αιτιολογήσεις του προέδρου για την κατάντια, αν δεν κατάλαβε εμένα; Δεν κατάλαβε ότι συρρικνώθηκε στα δύο χρόνια 70% η εκλογική μας δύναμη; Δεν καταλαβαίνει ότι αν πάει στο κόμμα θα δει ερημιά;».
«Δεν πρόκειται για προσωπική πικρία. Είναι πολιτικά θέματα που καταγράφω από την επομένη των εκλογών του 2012. Ξεκινήσαμε με ένα 10,6% , το οποίο σε έναν μήνα έγινε 7,5% και δεν θορυβήθηκε κανείς. Δεν διδαχτήκαμε ότι μέσα σε έναν μήνα πέσαμε τρεις ποσοστιαίες μονάδες», συμπλήρωσε.
«Πέρασε ένας χρόνος και από αυτά που είχαμε πει ότι θα γίνουν δεν έγινε τίποτα. Περίμενα ότι θα οδηγούμασταν εδώ αλλά όχι τόσο πολύ κάτω. Περίμενα ότι θα πέφταμε διότι έβλεπα τα πράγματα που έρχονταν», επεσήμανε ο Βασίλης Καπερνάρος και κατέληξε:
«Όταν βλέπεις αυτά τα πράγματα προετοιμάζεις και συ τη θέση σου και λες δεν έχω λόγο ύπαρξης. Όσο μπορούσα ταρακούνησα τον πρόεδρο, αλλά το θέμα είναι αυτό που λες να έχει ανταπόκριση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: